witam
czy moze ktos sie wypowiedziec na temat oplacalnosci punktu ksero przy duzej uczelni??
mam pomysl wiem gdzie go zrealizowac tylko nie wiem czy to sie oplaca??
dzieki z gory za wszelkie info
|
Punkt ksero |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
czy moze ktos sie wypowiedziec na temat oplacalnosci punktu ksero przy duzej uczelni?? mam pomysl wiem gdzie go zrealizowac tylko nie wiem czy to sie oplaca?? dzieki z gory za wszelkie info
Punkt ksero przy duzej uczelni nie wiem czysie oplaca poniewaz kazda duza an awet teraz najmniejsza placowka maja swoje ksero za naprawde neiwielkie pieniadze
dlatego wydaje mi sie ze jest to nie oplacalne, jesli zalezy ci na mty ze studenci beda cie odwiedzic pozdro
Placówki mają xero, ale mówimy przeciez o studentach a oni xeruja dużo. Myśle ze mozna cos zarobić, ale wielkiej kasy z tego nie ma. Sama mam min. xero , ale troche w innym miejscu i mam innych klientów.(przy urzędzie) Jeśli dorzuci się usługi wydruków i bindowanie i oprawy prac ew. korzystanie z internetu to mozna cos zarobic. Fajna rzeczą jest też riso. Tu mozna liczyc na troszke wiekszą kaske i mało pracy. Pozdrawiam
A co to takiego to riso ??
takie xero wysokonakladowe nie na toner tylko specjalny tusz . Oplaca sie xerowac jak ktos ma np 200 kopi jednego dokumentu. Wtedy maszyna skanuje robi matrycę i powiela. Koszt takiej kopii jest naprawde mały.
|
|