Witam serdecznie,
Na pewno część osób stwierdzi, że temat już był, jednak nigdzie nie znalazłem informacji o jakie zamierzam pytać.
Rozważam otwarcie punktu sprzedaży kostki brukowej i chciałem się zapytać forumowiczów, którzy mają/mieli do czynienia z w/w tematem o to jakich obrotów można się spodziewać z takiej działalności i jakie marże są do uzyskania.
Wydaje mi się, że taki temat może cieszyć się dużą popularnością wśród "poszukujących".
Oczywiście wszystko zależy od miejsca gdzie byłby punkt, ale chciałbym aby ten temat służył pomocą również innym użytkownikom, więc prosiłbym o zamieszczenie w wypowiedziach również wielkości miasta w którym/obok którego znajduje się punkt, z którego brane są informacje.
Dodatkowo chciałbym prowadzić sprzedaż drewna kominkowego i opałowego oraz węgla ekogroszku workowanego, aby również w ziemie był jakiś obrót. Może również w tym temacie ktoś się wypowie o obrotach i marżach.
Może ten temat rozwinie się również na inne branże, bo w końcu zbiorcza informacja o obrotach i marżach przyda się każdemu.