|
Pychotka - mała "domowa" gastronomia |
Pychotka - mała "domowa" gastronomia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam seredecznie :) mam pomysl ale nie wiem czy on jest dobry i chciałabym sie poradzic bardziej doświadczonych :) mysle aby w przyszłosci otworzyc mała gastronomie nie mam tu na myśli baru mlecznego ...po częsci chciałabym zeby było to cos typu fast ale zeby było to "domowe " jedzenie ... przyznam ze to daleka przyszłosc ale nie wiem czy to wogóle ma sens i ile potrzebuje na początek ? chciałabym otworzyc 2 osobowa firme tzn kucharz/kucharka i sprzedawca/kelner/kelnerka ... mieszkam w krakowie w dzielnicy pełnej szkól chodz sa tu budki z fast foodami ale wydaje mi sie ze rynek jest wciąz otwarty ...aczkolwiek myśle o zmianie menu bo prócz jakis frytek czy hamburgerów chciałabym zeby były tam naleśniki np. z brokułami i serem na ostro itp...myśle tez o doworzeniu obiadów do np.banków bo wiadomo smacznej zjesc pyszne domowe naleśniki niz sucha kanapke tak mnie sie wydaje ...pracowałam kiedy w małej gastronomi wiem ze zapotrzebowanie na jedzenie zawsze jest :) co o tym sadzicie ? pozdrawiam
Witam
prosze o napisanie maila do mnie i opis tej gastonomiii nie pod kontem menu lecz urzadzeń i ile pieniedzy chcicala by pani przeznaczyc,jakiej wielkosci lokal...a ja postaram sie pomoc pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pychotka - mała "domowa" gastronomia": - Mała Gastronomia - mała gastronomia - mała gastronomia hot-dog - Mała gastronomia - Mała Gastronomia
• Strona 1 z 1
|
|