Witam...
Proszę o wypowiedzi głównie ludzi z doświadczeniami w tych dziedzinach..
Otóz.. Zamierzam w najblizszej przyszłości otworzyć warsztat samochodowy, bez zadnych rewelacji, w moim mieście 13 tys mieszkanców jest kilka takich zakładów, jednak w kazdym terminy są juz zarezerwowane na minimum 2 tygodnie. W związku z tym liczę iż przy dobrej reklamie klijentów równiez miałbym na minimum tydzień z góry.. :)
Ile szacunkowo można zarobić pracując 8-10 godzin dziennie na pojedynczym stanowisku na takim biznesie ?? Oraz ciekawi mnie jedna rzecz, czy mechanika samochodowa nie wymaga kas fiskalnych ??:> Bedąc w kilku takich firmach w moim mieście nie spotkałem się ani razu by ktoś taką własnie kase posiadał. Na czym to polega ??
Trudno mi jest obliczyć ile miesiecznie mozna zarobić ( dlatego kieruję powyższe pytanie do osób doświadczonych ) , lecz jeżeli zarobki były by dosyć dobre miałbym tez w przyszłości rozszerzenie działalnosci do tak zwanego auto centrum czyli miedzy innymi mechanika samochodowa , elektryka, wulkanizacja oraz myjnia ( diagnostyka niestety jest zbyt droga bym mógł sobie na nią pozwolić ) . Czy owy biznes da rade wypalić i czy mozna bedzie z niego zarabiać korzystne pieniadze ????