|
Pytanie do inwestorów o radę |
Pytanie do inwestorów o radę
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
witam, znalazłem w necie pewna firmę która oferuje 20% w skali miesiąca od zainwestowanej kwoty czy to możliwe czy mógłby jakiś inwestor to przejrzeć i powiedzieć co on o tym myśli informacje mogę podać na PW
a to ,,inwestor " potrzebny ?
trzeba zobaczyc w lustrze czy rogi juz nie rosną -:)
nie!, po prostu posiadam kapitał który chce zainwestować i znalazłem pewną ofertę, która oferuje 20% w skali miesiąca i chciałbym żeby doświadczony inwestor ją przejrzał i powiedział czy warto w to wchodzić
nie doś jasno napisałem ze nalezy zobaczyć czy rogi nie rozną ?
czy juz się nie jest jeleniem ? kto uwierzy w zyskownosc 240 % w ciągu roku ? tylko jeleń no moze jeszcze łoś ale zaden normalny człowiek nie da wiary wiec nie potrzeba ,,inwestora " to smierdzi jak skunks na odległosc to tyle o zwierzetach 0:)
Możliwe - dla "prezesa i spółki" po potrąceniu 20% kosztów. Poproś o wzór umowy lub zapodaj link do takowej - zobaczymy gdzie jest haczyk. Jeżeli szukasz dużej dawki adrenaliny... Praktycznie w twoim pytaniu zwarta jest odpowiedź. Doświadczeni inwestorzy to tacy, którzy żyją (czytaj: żerują/pasożytują) na niedoświadczonych. Gwoli ścisłości - jeleniowi wyrasta poroże. Rogi ma bydło i karykatura biesa w ludowym obrazie zła.
jak zerknie w lustro to czy zobaczy poroże ? czy rogi ? ludowe porzekadło mówi ze jelenia sie strzela w rogi chodzi o jelenia którego mozna w lustrze zobaczyc i tego jelenia sie strzela w rogi A NIE W POROZE -:) to taka róznica pojecia ,,kufa , gwizd , szable " nie dotycza tego typu zwierza -:) ale dobra , niech bedzie ze to na razie gomółka , czasowo nie posiadająca poroża _:) poczekamy az zainwestuje _:)
I wtedy wyrośnie ???
jesli nadal bedzie liczył na 240 % zysku rocznie to poroze wyrosnie i gomółce
-:) i nie bedzie ,,czasowo pozbawiony poroza " a juz pełnym łosiem -:)
Po czym dołączy do stada wielu łosi !:) !:) !:)
super pytanie haha:P jak przeczytałem mało nie padłem z jakim hmm zdziwieniem?? jest zadawane:P
dobre, dwa etatowe barany toczą polemikę na temat łosi... panowie-chłopcy, w piaskownicy babki kleić!
A jaki to jest biznes? Co wiesz o ludziach posiadających ten biznes?
20% w skali miesiąca, czyli 240% w skali roku. To piękna perspektywa, niemal Eldorado.;-) Czyli właściwie nierealne. Możesz napisać nam coś bliżej o tej świetnej inwestycji? Jak nie chcesz tutaj (choć szkoda), to prześlij mi na PW.
poszukałem trochę informacji o tej firmie w necie i nie mam przekonania ,,inwest.manifo.pl ,,
Witam,
nie prowadzę tej firmy choć to mojej oferty dotyczy ten post. Choć ciekaw jestem w jaki sposób oni działają. Moja firma to MY FX Ruta Bać. Nie jestem też w stanie zagwarantować 20% miesięcznie dla inwestora. Zysk inwestora byłby w granicach 10%. Jeżeli ma ktoś jakieś doświadczenie z wspomnianą przez poprzednika firmą to proszę o informacje. Sam z przyjemnością skorzystam z ich oferty jeśli są bezpieczną firmą. Pozdrawiam
Przeczytawszy ten wątek na stronie owego "dobroczyńcy": ...Każda tranzakcja zawierana jest na podstawie umowy DIRECT w formia korespondencji emailowej, jst to pełno prawna forma zawierania umów handlowych w myśl Kodeksu Cywilnego. Obrót gotówka pomiędzy inwestującym, a inwestorem odbywa sie tylko poprzez przelewy bankowe, co gwarantuje bezpieczeństwo powierzonego kapitału. Nie praktykujemy przekazywania środków finansowych "do ręki" za pokwitowaniem... - powinno dać tobie do myślenia. Ponadto wystukałem numer kontaktowy i... niestety! Mało tego, darmowa domena, adres mailowy również. Wszystko jest wirtualne łącznie z adresem przy Alejach Jerozolimskich - zapewne skrzynka korespondencyjna.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pytanie do inwestorów o radę": - Pytanie do inwestorów. Dlaczego osiągnąłeś sukces? - Kredyt czy da rade ? - Czy ten Biznes da radę ? - Czy da radę zarejstrować? - Czy gdzies da rade kredyt
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|