Witam wszystkich . Myślę ,że powinien Pan spróbować.Sama chciałabym rozpocząć pracę na własny rachunek i pomyślałam o otwarciu sklepu typu Outlet,interesują mnie ciuchy tylko nowe i dobrych firm.Sklepik ma się kojarzyc z dobrą marką za przystępna cenę.Nie chodzi tu o duży zarobek ale o czerpanie przyjemność z tego co się robi.Interesuja mnie firmy tj.Mexx,Tommy Hilfiger, Kookai,Gap, Monsoon,Marks&Spencer,River Islandi i kilka innych znanych.Mieszkam na granicy woj.kujawsko pomorskiego ,a pomorskiego i zastanawiam sie gdzie najbliżej znajduje sie hurtownia z takimi ciuchami.Może ktoś ma taki sklepik i doradzi mi jak zacząć lub poda namiary na dobre hurtownie. Masteczko w którym chciałaby otworzyc działalność ma około 20tyś. mieszkańców.Jak wygląda to od strony prawnej? (Czy mogę użyć znaku towarowego do reklamy nie posiadająć licęcji od producenta?)Czy lokal min.30m2 jest wystarczający na początek?Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.
P.S szczegółowe informacje o hurtowniach prosze kierowac na pr.wiolettagilka małpka wp kropka pl