|
Pytanie do wykonawców stron www |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Mam takie pytanie gdzie można szukać zleceń zrobienia stron www wiem ze jest strona zlecenia przez net i jest tam troche zleceń ale chodzi mi samemu w jaki sposób szukać klijenta
Reklama w gazetach, ulotki, ale przede wszystkim droga internetowa, czyli wysyłanie ofert drogą e-mailową, ew. ogłoszenia-aukcje na Allegro.pl
Pozdrawiam, LB
a czy wiesz może jak to jest ze na allegro perfum który kosztuje 61 w katalogu oni sprzedaja po nie całe 42 zł jak to jest możliwe i na czym oni tak na prawdę zarabiają?? To mnie najbardziej interesuje
Oferty po firmach.
Tak oferty po firmach ale jak to jest zrobione jeśli wyszedł nowy katalog a na allegro jest już od razu taki produkt np. jak wyżej napisałem perfum. Czy zaniżanie marży by sprzedawać więcej jest opłacalne jeśli tak to w jaki sposób i czy można jakoś zarobić na przesyłkach??
dobra stronke zanajomych popytaj
Odnosnie perfum jak i wielu innych rzeczy:
Nie pomyśleliście o tym, ze nie wszystko ma do końca legalne pochodzenie ??
Znajomi przyjaciele są najlepszymi polecającymi ja tak zdobywałem pierwsze zlecenia. A później to już klient mówi następnemu klientowi i tak to się rozchodzi powoli lecz systematycznie. Jeden warunek musisz być profesjonalistą i pokazać że ci na kliencie zależy bo zadowolony klient powie kolejnym 10 osobom a niezadowolony 100. Więc z rym trzeba uważać. Ogólnie chodzi o zbudowanie odpowiedniego wizerunku i reputacji.
co do allegro to trzeba rozważyć dwie kwestie:
- towar albo jest nieorginalny lub - sprzedający kupuje go określoną ilość (duża ilość) zyskująć tym dobrą cene kupna - taka sama filozowia jest w wszechobecnych supermarketach
|
|