|
Pytanie o allegro i firme ? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Sprzedaje na allegro jako osoba fizyczna ale chciałbym załozyc działalnosc gospodarczą i mam probem czy moje konto na allegro załozone na osobe prywatna moze słuzyc po załozeniu firmy czy bede musial załozyc nowe konto na tą firme zarejestrowane ? W sumie dosyc wazna kwestia bo na swoim koncie juz mam troche transakcji i pozytywnych opnini a przy załozeniu nowego bede musial zaczynac wszystko od począrtku. Czy ma to znaczenie przy rozliczniu sie ? Dzieki za infrmacjie pozdrawaim
Witam. Napisz do allegro te pytanie. Oni powinni wszystko Ci wyjaśnić najlepiej. Pozdro
Nie musisz zakladac nowego konta możesz mieć to stare,przecież nawet jak masz inny adres gdzie znajduje sie firma to na koncie w allegro możesz wszystko zmienić dane itd.
Ich to nie interesuje kto w jakim celu zakłada konto przecież.
mozna zmienic wszystko procz imienia i naziwsko - bo wtedy blokuja konto
jedynie taki minus że jeśli masz konto zarejestrowane na osobe fizyczną to allegro nie wystawi tobie faktury za płatności i nie będziesz mógl sobie odliczyć kosztów prowizji.
Pozdrawiam
Tu kolego Woj jesteś w błędzie. Niedawno dodałem do swojego konta dane firmy a konkretnie samą nazwę i wypełniłem formularz aby otrzymywać faktury po czym otrzymałem e-maila od Allegro, że dane zostały zaakceptowane.
Allegro to nie jedyny pasaż handlowy w tym kraju a na pewno najbardziej przereklamowany i z irytującym nieczytelnym layoutem:)
nie prawda można zmienić imię i nazwisko i nie blokują konta..
|
|