|
Pytanie o automaty do gry |
Pytanie o automaty do gry
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Otóż posiadam własny pub. Zastanawiam się żeby wstawić tam maszynę do gry . (taka pod ustawę o niskich wygranych ) typu owocówki lub jednoręki bandyta . Tylko mam pytanie odnośnie kwesti prawnej . Czy trzeba mieć na to jakieś zezwolenia ? czy od tego odprowadzany jest podatek ? jak zdobyć takie zaświadczenie ? jakie dokumenty trzeba dostarczyć z góry dziękuję .....
Mozesz legalnie wstawić automaty od firmy która posiada koncesję na prowadzenie AoNW/automaty o niską wygraną/ oraz zezwolenie na dane województwo.Nie daj się przerobić wstawiając automaty nielegalne bo będą tylko kłopoty z UC i US.
Automaty takie muszą być odebrane przed uruchomieniem w lokalu przez Urząd Celny. Jak masz jakieś pytania to pisz, chetnie odpowiem, bo wstawiam takie automaty do pubów,barów, restauracji.
chciałabym wstawić automaty do lokalu.jakie wymogi trzeba spełnić?
Jestem przedstawicielem największej polskiej firmy ustawiającej automaty do gry na najkorzystniejszych warunkach.
Załatwiam wszelkie formalności i pomagam zainstalować automaty w barze, pubie, na stacji benzynowej oraz ew. innym miejscu, które chce podwyższyć swoją atrakcyjność. Udzielam wszelkich informacji. Kontakt : 606 28 47 48 Pozdrawiam
witam a jak wygladaja formalnosci kwestie prawne itd w przypadku otworzenia salonu gier? same automaty.. i jak to jest gdy lokal bym wynajmował to musiałbym miec zarejestrowana jakas działalnosc?chyba tak i jeszcze jedno czy jest to mozliwe w woj. lubelskim? bo szczerze mowiac nigdy nie widziałem tu takich salonów pozdr prosze o jakies wskazówki
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|