|
Pytanie o Stronę WWW i jej dochody |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Mam nadzieje, że post jest w odpowiednim dziale jeśli nie to proszę o usunięcie. Moje pytanie brzmi tak: czy muszę zakładać firmę jeśli chciałbym stworzyć stronę gdzie byłyby sprzedawane piksele na reklamę, np. 10x10 pikseli kosztuje 1 zł, głównie chodzi mi o to na jakich zasadach miałbym zakładać firmę proszę jeśli ktoś może to żeby opisał jak miałbym to zrobić. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
Agencja reklamowa - działalność jednoosobowa.
Ze swojej strony jednak powiem Ci - NIE WCHODŹ W TO, nie warto. Cały sukces projektu o którym myślisz nie tkwi w genialnym pomyśle autora a szumie medialnym którego nie da się powtórzyć na kopiach.
co Ty na to, by pomyśleć kreatywnie?
milion $ homepage to przeszłość, na tradycyjnych pikselach dużo nie zarobisz... wystarczy umowa o dzieło: "Internauto! Kup dowolnego ebooka ze złotych myśli, powiadom mnie o tym, a ja dam Ci reklamę 110*110 px na pół roku." teraz klient dostanie i ebooka i piksele, a Ty zarobisz więcej, bo będziesz miał więcej klientów PS Oczywiście chodzi o program partnerski - wykorzystaj go do pobierania opłat
|
|