Witam, szukam importera QUADÓW oraz różnego sprzętu rekreacyjnego /z Chin/. Interesuje mnie cały kontener /w dobrej cenie/. Jeśli ktoś ma taką ofertę - proszę o kontakt.
Pozdrawiam
|
QUADY - szukam importera |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam, poszukuję
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Witam, szukam importera QUADÓW oraz różnego sprzętu rekreacyjnego /z Chin/. Interesuje mnie cały kontener /w dobrej cenie/. Jeśli ktoś ma taką ofertę - proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Jakie quady Pana interesują? Mamy w ofercie 110cc, 150cc, 250cc i 300cc posiadamy również skutery 50cc, 150cc Pozdrawiam, Kornelia dhk@op.pl
Witam ! Wysłałem na priva info. Proszę o kontakt jeśli dalej Pan jest zainteresowany.
Witam!
Sprzedam namiar na importera quadów, skuterków itd. Importer importerowi nie równy :) naleśniczek
Jak dla mnie to importerem jest tylko ten podmiot ,który sprowadza bezpośrednio z Chin a nie zwykły dystrybutor z niemiecko-tureckiego lagera jakich porobiło się w tym biznesie w Polsce dziesiątki . Choć czasami ceny są lepsze importując z krajów unii niż bezpośrednio samemu z chin - jak samemu z chin to muszą być naprawdę duże ilości by przeskoczyć ceny potentatów tureckich w Niemczech - z tym nawet Kingway ma wielkie problemy mimo tylu lat doświadczenia .
By ceny były porównywalne z tureckimi potentatami w tej branży w europie ,trzeba obracać milionami euro co daje przerób miesięczny rzędu 20-30 kontenerów HQ miesięcznie - w Polsce nie wielu może sobie na to pozwolić .
rzuć przykład z cenami np.110cc quad ( firma nieważna bo to i tak wszystko masówka lepiej lub gorzej złożona do kupy ) to powiem Ci co jest wart ten Twój importer ! Czy Twój importer daje gwarancje jak tak to na jakich warunkach ,polskie instrukcje są warunkiem dopuszczenia do obrotu - wymóg PIH ,certyfikaty CE i niezbędne oznaczenia pojazdu , (faktura VAT oczywiście też obowiązuje) . Chyba ,że handlujesz na targu to może Cię urzędasy nie dojadą - ale lepiej żeby nie tylko cena była super ale i papiery były ok. Jestem w stanie wymienić doświadczenia - być może i ja nie wszystko wiem - człowiek uczy się całe życie .
quad 110cc - 1000zł
|
|