Witam, posiadam kasę fiskalną, lecz klient sobie życzy rachunek uproszczony.
Mam wystawić rachunek i nabić też to na kasie fiskalnej, czy tylko wystawiam rachunek uproszczony bez nabijania na kasę?
Proszę o odpowiedź
|
Rachunek a kasa fiskalna |
Rachunek a kasa fiskalna
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam, posiadam kasę fiskalną, lecz klient sobie życzy rachunek uproszczony.
Mam wystawić rachunek i nabić też to na kasie fiskalnej, czy tylko wystawiam rachunek uproszczony bez nabijania na kasę? Proszę o odpowiedź
Na kasę nabijasz KAŻDĄ sprzedaż dla osób nie prowadzących DG.
Witam.
Mam takie pytanie , otóż posiadam kase fiskalna bravo oraz terminal do płatności kartami.Problem zaczął się przez przypadek a polega on na tym , że przy płatności karta kredytowa czy płatnicza nabiając daną transakcje na kase fislakna za kaŻdym razem wpisywałem ze była to płatność gotówkowa a nie kartą .Dopiero teraz zauważyłem ze mam opcje wpisywania na kasie fiskalnej ze jest to transakcja karta.Moje pytanie brzmi : jakie konsekwencje wynikaja z tego ze nie najbijałem na kase fislana rachunku który powinien być zaznaczony jako karta tylko był to rachunek na ktorym napisane było gotowka. ;/;/??
Żadne.
Dziękuję za informacje pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Kasa fiskalna a rachunek uproszczony.
- Kasa fiskalna a wpłaty na rachunek firmowy - KASA FISKALNA w firmie, dla kogo kasa fiskalna? - Czy kasa fiskalna może działać jako drukarka fiskalna? - Kasa fiskalna czy drukarka fiskalna? - Kasa fiskalna a drukarka fiskalna - Kasa fiskalna i VAT - Kasa fiskalna - Kasa fiskalna Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|