|
RATUNKU!!! |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Prosze o uwolnienie mnie na forum ducha Kolombo999 - cały czas mnie dręczy i pisze nie na temat plissss Admin
poltergeist ;)
Kasiu a może on poprostu chce się umówić :P
Mateusz już mu kiedyś zwracał na to uwagę, więc myslę że mały ban na 10-14 dni załatwi sprawę.
Wątpię w to szczerze, założy nowe konto.
Mateusz ma racje ,juz były próby ( nieskuteczne banowanie ) chociaz technika banowania zastosowana przez Mateusza jest bardzo ciekawa nie będę sie rozwodził nad szczególami ,ale wszystko mozna obejść natomiast co do leszcza uwazaj żebym ciebie nie zbanował bo jak zbiore te wszystkie twoje wtopy ,to ze wstydu sam sie zabanujesz albo zmienisz konto tyle róznych śmiesznosci ,które spłodziłeś ,to ,,gowa mała "
A słyszałes Mateusz o zbanowaniu czy jak kto woli blokowaniu adresu IP?
Koleś uważaj jak i co piszesz. Grozić i straszyć to możesz sobie kogoś innego. To, że Mateusz jest jeszcze bardzo łagodny w stosunku do Ciebie to niebywale Twoje szczęście. Zauwa, że to nie na mnie ktoś pisze, tylko na Ciebie i to po raz kolejny. I daruj sobie te Twoje płytkie teksty, bo na mnie nie działją :D:D:D I obchodzić to sobie możesz ale nie bana na IP :D
Kolombo to spryciula i ma neostradę.
i tak jest na to sposób, ale to ewentualnie po mojej pracy na PW :)
Blokowanie całej klasy nie ma sensu, podklas tak samo bo musiałbym zablokować 82.56.x.x a to już jest sporo osób nawet z tego forum. Ja ciągle wierzę, że pan Kolombo spuści z tonu ale nie z merytoryczności swoich wypowiedzi, bo co by o nim nie powiedzieć czasami otwiera oczy niedowiarkom i marzycielom jak wygląda sprawa i sprowadza ich na ziemię.
nie powiedziałem, że nie. Tylko pisałem o tym, jak inni na niego narzekają, bo już o nim pisałeś
Ale co mu zrobię jak uparł się na to forum i na pisanie na nim. Jak przegina to reaguję od razu, innych pomysłów nie mam.
tak ,blokowanie adresu IP to dobry pomysł nawet bardzo dobry tylko nie skuteczny ( w tym przypadku ) ja zawsze uwazam ze kazde działanie musi miec sens jak nie ma sensu to po co coś robic ? jak ni emozna zablokowac skutecznie to blokowanie ,aby tylko blokowac nic nie daje moze tylko ośmieszyć tego który to proponuje ( np leszcza) a Mateusz podchodzi do tego racjonalnie i nie bedzie robił aby robic zreszta to ze ktos sie skarzy ,to jeszcze nie powód i dowód ze nie mam racji ja tez sie skarzę ze ktoś pisze głupoty ,ze pisze ,,np szczelnica ,Chodowla homików" mnie to męczy jak to czytam ,zastanawiam się czy jest to dobrze napisane a myslenie jest czynnościa wyczepujacą i nie ma powodu abym meczył sie na darmo i wcale cię nie straszę po prostu uprzedzam jak bedziesz mnie straszył banami ,to przeglądne sobie wszystkie twoje wpisy i zrobie sobie jaja zgodniez konstytucja mam do tego prawo a na dowód że nie czepiam sie tylko po to zeby sie czepiac ,to sa np wpisy panny Llili nigdy nie zwróciłem na nie uwagi ,ani tym bardziej jej ale po jej ostatnich osobistych wyciesczkach ,zaczynam z zainteresowaniem sledzić te radosną tfórczożdż nie wiem jescze czy cos z tym zrobię bo wcale mnie nie smieszy
A ja bym sie jego wpisami nie przejmowal, i idac za rada pewnej osoby ingorowal jego "niemadre" posty i staral sie polemizowac tylko z tymi wnoszacymi cos do dyskusji ..
Korzystajac z internetu wiem, ze nie ma tu ludzi niezniszczalnych i kazdy sie kiedys przejedzie na swojej pewnosci siebie. A to, ze ktos jest "dzieckiem neo" nie czyni go nietykalnym. Zapewniam.
|
|