|
Ręcznie robiona biżuteria |
Ręcznie robiona biżuteria
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam , zajmuję się produkcją biżuterii ,jako że kończy się sezon festynów i imprez plenerowych(gdzie głownie sprzedawalam swoje wyroby) szukam innego rynku zbytu.I mam pewien pomysł ale nie mam pojęcia jak to ugryźć od strony prawnej itp. Mianowicie: chciałabym wstawiać stojaki z biżuterią do sklepów np. odzieżowych na zasadzie komisu ... powiedzmy ze na stojaku mam 100 par kolczyków wstawiam taki stojak do sklepu gdzie taką parę sprzedawać będą za np. 6 zl wracam za miesiąc liczę ile par zeszło ,biorę 3zł za kazda sprzedaną parę uzupełniam stojak itd. I tu powstaje problem ... jak to zrobić aby w razie wizyty US u ww sklepu wszystko grało ??Rozmawiałam z kilkoma osobami na ten temat ale wszyscy mowili ze tak się nie da , ze musiałaby to być umowa komisowa a tu juz calkiem inaczej wygladaja podatki i ze nie kazdy moze wstawić rzecz w komis...Może ktoś ma inny pomysł, będę wdzięczna za podpowiedź.
czy mógłbym prosic o próbkę twoich produktów, znaczy sie jakies fotki tudziez link do strony, pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ręcznie robiona biżuteria": - Biżuteria ręcznie robiona - już od 0,99 zł/para - sztuczna biżuteria ręcznie robiona - ręcznie robiona ekskluzywna biżuteria - ręcznie robiona, malowana, zdobiona biżuteria... - Biżuteria Ręcznie Robiona Hand Made
• Strona 1 z 1
|
|