Witam, dostałam się do staż do pewnej firmy, która świadczy usługi szkoleniowe. W ramach "pracy domowej" pani dyrektor poprosiła mnie o napisanie prośby do Urzędu Miejskiego o wystawienie referencji po przeprowadzeniu przez jej firmę szkolenia. Uważa bowiem, ze referencje klientów w tym przypadku takiej poważnej instytucji jaką jest Urząd Miasta jest najlepsza reklamą (w dodatku darmową) z czym trudno się nie zgodzić. Problem w tym, że jest to dla mnie nowe wyzwanie (zupełnie inny kierunek studiów... taki staż mi przydzielono). Napisałam już 3 pisma, ale niestety nie zyskały one uznania w oczach pani dyrektor. Wzorowałam się na wskazówkach przeczytanych w internecie (tak wiem, ze nie wszystko jest prawdą) mimo tego "to" nie jest to co powinno być. W związku z tym mam prośbę do osób z doświadczeniem w branży o pomoc. Czy mógłby ktoś z szanownych forumowiczów pomóc mi z tym pismem do UM z prośbą o wystawienie referencji? Byłabym bardzo wdzięczna.
PS.
Proszę moderatora o niekasowanie, a ewentualne przeniesienie tematu do innego działu, jeżeli źle go umieściłam - za co przepraszam.
PS.2
Może polecić ciekawe książki dotyczące marketingu dla początkujących?