|
Reklama na samochód - strona 2 |
Reklama na samochód
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zapłata jest comiesięczna.
firma elfuego płaci 700zł brutto,oklejaja maske i boczne drzwi auta z tym ze trzeba wpierw im wpłacić kase maja swoja stronke to zajrzyjcie i napiszcie co o tym sadzicie??
przyznam się, że też mi przypadkowo natrafiłem na coś takiego w necie. Dlaczego trzeba najpierw płacić tej firmie to jest dziwne hmm i czy liczy się średnia miesięczna tych 800km czyli np prawie cały mies. samochód jest w garażu robię 2-3 wyjazdy i nabijam te 800km przed końcem miesiąca ? Ciekawe czy np. dało by rade spłacać rate leasingową ?:)
Trafiłam na serwis motoryzacyjny, na którym możesz wystawić na aukcję to, że chcesz okleić swój samochód. Piszesz ile za to chcesz i czekasz na oferty. Nazywa się to aukcja w dół. Na razie jest tam niewiele aukcji, ale jak się rozwinie, to fajna sprawa. Stronka nazywa się autoaukcje.
witam jezeli jest ktos chetny na oreklamowanie auta dzwonic.. moja agencja zajmuje sie pozyzkiwaniem klientow... mamy ponad 200 firm ktore zleca taki wlasnie sposob zarabiania.. zarobki nawt do 1000zł miesiecznie ale to zalezy oczywiscie od wielkosci auta, wielkosci reklamy oraz ilosci robionych kilometrow. autobusy oraz ciezarowki tez wchodza w rachube. oto kontak do mnie nr tel 607786879 prosze dzwonic najlepiej po godzinie 18.
prosze o info na pw mam busa wys. 2,6m dl 5,7m miesiecznie okolo 10tys km oczywiscie kraj i UE jestem zainteresowany reklamą
jakies 4 sekundy zajęło mi znalezienie w googlach firm - agencji reklamowych z mojego miasta które zajmują się oklejaniem samochodów, więc chyba do nich warto się zgłosić i zapytać czy są zainteresowane współpracą
Szukam firmy która zechce okleić mój samochód.
Jeep Grand Cherokee który ciągle się uterenawia:) Pokonuje około 4-5 tysięcy miesięcznie z czego większość po warszawie poza tym trasy po całej Polsce głównie wschodniej w sezonie łowieckim. Zdjęcia auta umieszcze na forum jeep w gratisie, jeżdżę na "wyprawy" w okolicach warszawy i nie tylko z których foty są poten w internecie
Witam ! Przyjmę reklamę na atrakcyjny samochód Audi A6 Quatro Sedan/limuzyna kolor srebrny metalik przyciemnone szyby 1998r Wizualny stan jak i mechaniczny perfekcyjny. Samochód porusza się w turystycznych miejscowościach Szczyrk Żar Miedzybrodzie Zwardoń jak i w miastach Żywiec Bielsko Katowice oraz na Słowacji. Ilość km w miesiącu ok 1200km. Czekam na oferty pod nr tel 503860608
a ja mam mondeo kombi i robie około 8 tys km miesiecznie po śląsku warszawie i lublinie ni tez czekam na propozycje
Jestem zainteresowany reklamą na moim mercedesie VANEO.
jestem z wielkopolski.zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub tel.724 640 954 /tylko poważne oferty/ Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Sprawdź również podobne tematy:
- Reklama na samochód
- Reklama samochód - Reklama na samochód...najtaniej jak ? - Samochod z przyczepką z reklamą - Reklama na samochód - przyjmę - Nietuzinkowy samochód reklama - REKLAMA NA samochód OSOBOWY KRAKÓW - Reklama na samochód - Mini Moris - zadbany - Mobilna reklama - przyczepy reklamowe, reklama na przyczepie Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|