|
Reklama na samochód |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witajcie.Posiadam samochód osobowy,miesięcznie robię ok4000 kilometrów okolice Warszawy i Lublina,chciałbym zamieścić reklamę jakiejś firmy na samochodzie,może być nawet przemalowany cały,czy ktoś zna może jakąś firmę co by chciała coś takiego?Proszę o pomoc w tej kwesti. :?: :???: :?:
no tak tylko ile na tym można zarobić? wydaje mi się że jeśli nie masz jakiegoś wyjątkowego samochodu który będzie się wyróżniał to zarobki będą kiepskie.
gdzie tak daja te reklamy, bo ja przegladam ogloszenia i glownie jest ze przyjme reklame na samochod, a nie dam reklame na samochod. Teraz firmy maja po kilkanascie wlasnych aut, wiec po co im jakis felek z poza firmy, ktoremu beda musieli tyle placic co swojemu pracownikowi, ktory jezdzi formowym autem z reklamami.
Jestem w temacie bo prowadze a.reklamowa reklama na samochod osobowy ok 100-200 zł dostawczy 200-270 zł jakieś wyjątkowe auta typu :zabytki,jeepy,SAM,wojskowe itp. ceny do uzgodnienia ale max 1000 zł
mnie interesują praktycznie kazde pieniądze bo i tak jeżdżę,a zawsze to by koszty spadały...moje auto mogłaby firma i na milkę;)łaciatą zamienić mi to nie przeszkadza.Możecie dać jakieś namiary jak znaleźć taką firmę? :wink:
Witam
Ogłoszenia w gazecie o umieszczeniu reklamy na aucie to oszustwo. Jak sie skontaktujesz to bedą chcieli przełączyć na 0-700 lub 0-400, 0-300.. Inaczej, skoro jest tyle ofert to gdzie te wymalowane samochody. Bo jeżeli ktoś by dawał 1000 zł na miesiąc to cała polska by śmigała w malowańcach. Proponuję odpuścić ten temat.
Co do oszustw na 0-700... to spotkałem się z takimi numerami (070) 00 23 45 67.
0 400 też trzeba omijać.
Co do ogłoszeń w Gazecie to naprawdę oszuści. Już same stawki, które proponują np. 3000 miesięcznie. Te ogłoszenia trzeba wrzucić do jednego wora z "Praca w domu. 1500 za składanie długopisów". Moja ciotka się kiedyś na to nabrała, kazali jej 15 razy dzwonić na jakieś tego typu numery. Kobieta swoje lata ma więc się nie zorientowała. Potem rachunek za telefon rzeczywiście był bliski 1500 :wink:
a mnie ciekawi inna opcja.
kupujesz samochód, taki, co dosyć ładnie wyglada, a w środku może być wrak. Tak aby tylko kilka razy w miesiacu poruszał się po parę kilometrów w wielkim mieście. Następie dajesz na niego reklamę jakiejś firmy. Reklama w różnej postaci, od nadruku począwszy na postawieniu reklamy na dachu oraz jakiejś narzuty (plandeki) reklamowej skończywszy. No i poźniej satwia się go w miejscach, gdzie jest duży przepływ ludzi, a nie można tam postawić reklamy stojącej, jakiegoś stojaka itp. druga opcja, którą widziałem niedawno to samochód ciągnący przyczepke z wielkim bilbordem. samochód był stary i nieładny (szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia), a jednak ciągnął bilbord Media Markt. orientuje się ktoś jakie są ceny takiej usługi i jaka jest konkurencja w dużym mieście np. we Wrocławiu? sam postaram się to sprawdzić, ale jak ktoś coś wie i nie żal mu palców, to niech wyrzuci swoje wylewy na ten temat, tutaj na forum Pzdr serdelecznie :)
:-) po taką reklamę na samochód najlepiej udeżyć do kilku agencji reklamowych, i zostawić swoją ofertę po jakimś czasie ktoś się odezwie na 100% :-)
tzn. zostawić swoją ofertę, że ma się samochód gotowy na wykorzystanie go do reklamy, rozumiem
bo właśnie o to mi chodzi
dokładnie tak :-)
ok dzięki
witam przypadkowo znalazłem temat o reklamie na samochodach ..mam pytanie nie wie pan gdzie można szukać reklamodawców ..?mam audi 80 kombi..ciekaw jestem też stawek czy to co pan pisał 100/200zł to jednarazowa zapłata czy comiesięczna?
poproszę o informacje na meila meteors77@o2.pl
|
|