Oferują mi reklamę na samochodzie osobowym ok. 2tys km/mieś przejeżdża. Jak kształtują się ceny takich reklam obecnie??
Jaką kwotę negocjować??
|
Reklama na samochodzie osobowym |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Oferują mi reklamę na samochodzie osobowym ok. 2tys km/mieś przejeżdża. Jak kształtują się ceny takich reklam obecnie??
Jaką kwotę negocjować??
Niezabardzo sie w tym orientuje,poprostu sie zapytaj ich ile ci moga dac,pozdrawiam Marzena
Ja też dużo jeżdże - Częstochowa - Białystok - Katowice i cały śląsk około 4-5 tys km miesięcznie czasem nawet więcej. Mogę taką reklamę wozić. Mam ładny samochód. Gdzie szukać zleceniodawców.
Wsrod producentow np. zup, wód ,slodyczy itp. ksiazki telefoniczne, itp. w zaleznosci czy chcesz miec jakas konkretna reklame.Bo ja raczej bie wzielabym np. reklamy kremacja zwłok . Podzwoncie po producentach,hurtowniach,dystrybutorach itp. .Sama kiedys myslalam o tym, ale brak prawka,samochodu .Marzena
Proponuje spróbowac w agencjach reklamowych.Ile kasy za umieszczenie reklamy dostaniecie bedzie zalezec od jej wielkosci np: ( tylko szyby boczne ,tylko tylnia szyba , tylnia szyba i boczne szyby, lub caly samochod, czy samochod duzy czy maly itp. itd. ) to wszystko ma znaczenie , ważne jest też to jakie trasy smochod pokonuje, czy głównie w wiekszych miastach czy raczej przez wioski jezdzi.
Pozdrawiam.
|
|