a czy to wysyłanie maili działa,
może wiecie ile osób procentowo czyta takie maile
jaka jest skuteczność tekiej reklamy??????
|
Reklama poprzez rozsyłanie e-maili. - strona 3 |
Reklama poprzez rozsyłanie e-maili.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
a czy to wysyłanie maili działa,
może wiecie ile osób procentowo czyta takie maile jaka jest skuteczność tekiej reklamy??????
Konkretnych liczb CI nie podam, ale moim zdaniem jest to na pewno mniej niz 50%. Możesz to ocenic po sobie. Czy czytasz takie oferty gdy przychodza CI na maila? ja owszem, patrze na tytuły takich maili, patrzę na to od kogo zostały wysłane, ale otwieram tylko te, które wiem, że sam osobiście się na nie zapisałem. Dlatego, że wiem, że to chętnie przeczytam. A inne mnie po prostu nie interesują.
Dziękuje za odp. Freesound Audio. Masz rację.
Moja baza maili jest mała, bo kilkaset adresów. Pozyskana ze znajomości niszowego rynku. Poprostu pracuję w dużej firmie i można powiedzieć, że obsługuję pewnych klientów, stąd mam ich dane. Zatem baza nie jest legalna, bo nie mam zgody tych osób na wysyłanie im reklamowych e-maili, dlatego tak mocno skupiam się na treści wysyłanego maila. Wydaje mi się, że trochę za bardzo wyolbrzymiam temat, ponieważ dotyczy właściwie garstki ludzi w porównaniu do mailingu do 500tys czy 1mln. adresatów. Poradzę sobie sam z tym tematem. dzięki
Jeżeli pozyskałeś te maile w czasie współpracy z tymi osobami wyślij do nich maila informacyjnego o Twoim odkryciu nowej usługi/produktu w formie."Wiem, że interesujesz się tematem. Znalazłem coś takiego bla bla bla .
Pozdrawiam fil9"
osobiście nie lubię reklamy w mailach, na stronach ok, ale w mailach są denerwujące.
Jeśli mamy losową bazę klientów to raczej mało kto skorzysta, chyba że branżowa baza :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Reklama poprzez rozsyłanie e-maili. - strona 3": - Reklama poprzez Nasza-klasa.pl? - Rozsyłanie oferty reklamowej (pocztą polską)-czy legalne? - pisanie skutecznych maili - jak? - Zrobić kasę na odbieraniu maili - Posiadanie i sprzedawanie bazy maili .
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|