Witam.
Pytanie kieruje do wyjadaczy reklamowych :)
Co byście polecili? Oczywiście sam wiem, że pozycjonowanie to podstawa.
Prosiłbym o jakieś rady itp
|
Reklama sklepu internetowego z Kluczami do Gier Steam |
Reklama sklepu internetowego z Kluczami do Gier Steam
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Witam.
Pytanie kieruje do wyjadaczy reklamowych :) Co byście polecili? Oczywiście sam wiem, że pozycjonowanie to podstawa. Prosiłbym o jakieś rady itp
Katalogi, precle, poprawny kod, przyjazne linki, pomyśl o facebooku, wymiana buttonami z innymi serwisami. A jeśli Cię stać to możesz coś płatnego wybrać :)
Jak wyżej. Do tego można prowadzić sprzedaż na allegro i tam też niejako reklamować serwis. Gdyby klienci byli zadowoleni to i na stronę zaczeliby wchodzić.
Tak, reklama preclami itp to oczywista sprawa.
Sklep ruszył, więc zapraszam na CdKey24(kropka)eu * (kropka) w to miejsce wstaw " . " :)
Myślę ze w twojej branży dobre efekty może mieć sponsoring w turniejach w niektórych grach.
Ceny masz znośne, tylko parę złotych wyższe od liderów branży, sklep wygląda ładnie, więc nie powinno być problemu. Keye generuje automat, czy wysyłasz je sam?
Z reklam polecam google ad-words, czyli linki sponsorowane. Ustalasz odpowiednie słowa kluczowe, po wpisaniu których wyszukiwarka promuje właśnie Twoją ofertę na samej górze, w dziale linków sponsorowanych. Poza tym uderzaj na Allegro, szukaj różnych stron tematycznych, najlepiej z forum. Unikaj spamu, mass-mailingu, bo to prosta i ekspresowa droga do klęski w przypadku każdego e-biznesu. Powodzenia! Na zachętę kupię od Ciebie klucz do WoWa kiedy skończy mi się subskrypcja :)
Sprobuj nawiazac kontakt z forami i serwisami dla graczy i u nich sie jakos reklamowac - np. na zasadzie, ze admin dostaje 10 kluczy i w zamian zamieszcza Twoja reklame. Mozesz tez dac im kilka cdkeyow zeby zrobili konkurs i Cie zareklamowali :)
zasponsoruj serwer pod cs i umieść tam swoje reklamy, jak chcesz to mam propozycje. Napisz do mnie na pw.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Reklama sklepu internetowego z Kluczami do Gier Steam": - Handel kluczami do gier STEAM. - Reklama sklepu internetowego - Sklep internetowy z kluczami do gier - Reklama dla sklepu internetowego ze ściągami - Reklama i promocja sklepu internetowego
• Strona 1 z 1
|
|