|
Reklama stoiska targowego |
Reklama stoiska targowego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam Państwa Bardzo Serdecznie . Od 3 tygodni zajmuję się sprzedażą na targowiskach w mojej okolicy akcesoriami do telefonów komórkowych i komputerów . Niestety moje zyski są bardzo małe ponieważ jak się dowiedziałem za od paru klientów dokładnie nie widać z większej odległości co sprzedaję . Dotarło do mnie że potrzebny mi jest jakiś szyld albo coś w tym rodzaju taki który rzuca się w oczy i momentalnie trafia do klienta . Czy moglibyście mi poradzić jak coś takiego przygotować samemu ?
wystarczy przebrać się za komórkę.
Co do przebierania za komórkę to ja się nie dam namówić . Jakieś inne pomysły?
Możesz zmajstrować sam potykacze - plakaty wydrukujesz dośc tanio, trochę lekkiego drewna i źle nie będzie :) Na bazar wystarczy.
witam
mam cos dla pana co skutecznie przyciagnie uwage kazdego przechodnia i z pewnoscia podniesie przychody,zaraz wysle informacje na PW ,jezeli ktos rowniez potrzebuje skutecznej reklamy prosze o wiadomosci PW badz pod maile estetica(malp)onet(kropka)eu
samemu bym nie próbował. musisz zainwestować w reklamę, banner robiony przez profesjonalistów. może do tego jakieś ulotki?
Dobrym pomysłem jest rozdawanie ulotek na tym bazarze. Jeśli ktoś będzie zainteresowany od razu przyjdzie, ponieważ będzie miał blisko, a jeśli nie to zapamięta że coś takiego jak sklep z akcesoriami do telefonów znajduje się właśnie tutaj. Dobry szyld to podstawa!!!. Musi być widoczny i najlepiej jak będzie miał kontrastowe kolory, takie które przyciągają uwagę. Fajnym pomysłem jest dawanie swoim klientom wizytówek, aby cały czas pamiętali o tym stoisku. Najlepiej dawać 2-3 wtedy może ktoś poda je dalej. W razie pytań zapraszam na PW
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Reklama stoiska targowego": - Stoiska spożywcze na imprezie plenerowej, reklama? - Stoiska z hod dogami - Stoiska gastronomiczne - Sprzedam stoiska handlowe - Stoiska z zabawkami i akcesoriami
• Strona 1 z 1
|
|