|
Reklama terenowa |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Może moje pytanie głupio zabrzmi ale proszę o wywód na temat określenia "reklama terenowa" czy ktoś ze znawców tematu, może mi powiedzieć co się kryje KONKRETNEGO pod tym określeniem?
Najprawdopodobniej chodzi o reklamę o lokalnym zasięgu oddziaływania (czyli ograniczonym do jakiegoś obszaru-terenu). No cóż! Coraz powszechniejsze używanie wieloznacznych nowych określeń branżowych powoduje, że ludzie mają problemy ze zrozumieniem się.
Gdzieś widziałem ogłoszenie treści: zatrudnię do obsługi reklamy terenowej 1600 pół etatu i 2400 cały etat - czy coś w tym stylu...
Trzeba zadzwonić i zapytać o co chodzi. Z tych informacji można co najwyżej domniemywać, że chodzi o roznoszenie ulotek, albo marketing bilboard'owy, albo znajdywanie miejsc na bildboardy.
coś więcej już wiadomo o tej reklamie terenowej? Sorki za archeologie w odgrzewaniu tematu ale jutro ide na spotkanie w sprawie tej pracy i coś mi to wygląda na wciskanie ludzią shitu, formalnie to się nazywa "obsługa reklam terenowych" i płaca jest 2400, wymagany samochód, w godzinach 16-22, jutro wszystko będę wiedział, ale jak by ktoś już mi coś opisał to bym wiedział idąc czego mam oczekiwać :)
Może to akwizytorstwo ubrane w nowe słownictwo.
niestety tak, więc wystrzegajcie się
Dla niektórych akwizycja jest jak powietrze a tu jakiś voytekk1 pisze, że trzeba się wystrzegać!!! A niby czego kochaneczku? Dla mnie jeszcze gorszym zajęciem jest praca na etacie. Tego dopiero trzeba się wystrzegać!
|
|