Witam,
Jestem nowy na forum. Przegladalem je i chcialbym zadac kilka pytan. Od niedawna rozpoczalem dzialalnosc polegajacych na swiadczeniu uslug fotograficznych. Siedziba miesci sie w domu wiec normlany czlowiek z ulicy nie moze sie ze mna skontaktowac wchodzac do mnie. Dlatego tez klade duzy nacisk na reklame. Na dzien dzisiejszy uzylem takich srodkow jak reklama w panoramie firm i ksiazce telefonicznej, lokalne gazety ( bardzo mizerny efekt, takze zrezygnowalem ), lokalna osiedlowa gazeta, strona interentowa+pozycjonowanie, szyld reklamowy. Nie probuje ulotek, gdyz nie uwazam tego za dobra forme reklamy dla mojej dzialalnosci. Na dzien dzisiejszy radze sobie ze zdobywaniem klienta indywidualnego. Moze moglibyscie mi zaproponowac jakas forme promocji, aby zdobyc klientow biznesowych, firmy do wykonywania zdjec reklamowych, sponsorskich itp. Obecnie zajmuje sie wykonywaniem zdjec sportowych oraz okolicznosciowych. Mam nadzieje, ze po Waszych radach to sie zmieni na lepsze;))) Pozdrawiam i dziekuje bardzo za pomoc.