domeryk napisał(a):Dzięki serdeczne za rady następnym razem werja będzie bardziej udoskonalona poprawiona o rady , czyli co by należało poprawić czcionka ?? nie pasuje do żółtego a ten piekarnik to z mojej strony zminimalizowana ramka. A to jak mam poprawić aby była atrakcyjna dla klientów i co poprawić aby potencjalni klienci?
Moi przedmówcy mają rację - hasło powinno być wyżej (nie byłoby tej pustej przestrzeni).
Spróbuj może pobawić się z czionką tego hasła. Ja bym w ogóle wyrzuciła żółty. Zrobiłabym ją bardziej metaliczną - pobaw się! Wielko szkoda, że w dzisiejszych reklamach tak mało uwagi poświęca się typografii!
A przecież odpowiednio dopracowana czcionka może zastąpić niejedną grafikę i być świetną reklamą.
Powinieneś wyeksponować to, co jet dla Ciebie najważniejsze.
Jeżeli masz sklep internetowy, to napisz to inna czcionką, może gdzieś z boku.
Wymieniasz dużo informacji, ale one się zlewają.
Podziel je na kategorie, bo ja się gubię. Podkreśl, to co jest ważne.
Niektóre hasła są dla mnie niejasne - co znaczy "samochodody osobowe-ciężarowe" i zaraz potem elektronika-elektryka komputerowa.
Kompletny miszmasz. Zastanów się czy czegoś nie wyrzucić, uogólnić.
Zmieniłabym kolorystykę, jest trochę przyciężka.
Zrób może coś, co bardziej kojarzy się z Twoim logo. (Ten "piekarnik" to bym wyrzuciła:) Z jakimś żywym akcentem kolorystycznym?
Do tego może jakiś rysunek, który klient zapamięta - jeżęli piszesz o zbijaniu cen mediamarketów, to może faktycznie im przyłożyć (tym cenom) jakimś młotkiem ?
Jeżeli to będzie lekkie jasne zabawne, większe prawdopodobieństwo, że klient weźmie ulotkę ze sobą.
Pytanie - jakie przewidujesz kanały dystrybucji tych ulotek:)