Na wstępie chciałbym Wszystkich forumowiczów serdecznie powitać i złożyć najlepsze życzenia Bożonarodzeniowe. Teraz przechodząc do sprawy, posiadam lokal w miejscowości około 55 tys. mieszkańców, w samym centrum miasta, w centrum handlowym. Lokalem ten jest Bar w którym średnio tygodniowo "przewija" się około 1000 - 1500 młodzieży. Lokal jest w posiadaniu mojej rodziny, oczywiście nie własnościowym :) Moim pomysłem jest to by stworzyć tam małą reklamę dla firm z miejscowości i okolic. Planuje założyć tam 2 TV przy każdym z wejść oraz jeden większy przy samym barze, na których to miały by być wyświetlane reklamy firm (głównie rozrywkowych by zainteresować młodzież). Czy ktoś ma doświadczenie w tego typu działalnościach? Zastanawia mnie pare aspektów:
- Stworzenie umowy (prawnik?)
- Wykonywanie reklam (samemu tj. jakieś zdjęcie, tekst i podstawowe animacje? profesjonalnie zlecić firmie? czy zostawić to w rękach reklamodawcy?)
- Podłączenie całego sprzętu (pod komputer i pociągnąć na wszystkie TV?)
- I na końcu od czego zacząć, najpierw fizycznie stworzyć system w barze? Czy może najpierw szukać reklamodawców?
Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny. Z poważaniem mlodociany1987