|
reklama w windach |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcialem podrzucic pomysl, kt. jest realizowany od jakiegos czasu w moim miescie. Ktos wpadl na fajny, moim zdaniem, pomysl umieszczania reklam w windach w wiezowcach osiedli mieszkaniowych. W kazdej windzie przykrecona zostala ramka z szybka z pleksiglasu (tak to sie pisze?), a w srodku umieszczono reklamy roznych firm. Nie wiem jaki jest z tego zysk, ale nie podejrzewam zeby koszty byly wygorowane. Reklamowalo sie w ten sposo dosyc duzo firm i dosyc zroznicowanych - pizzerie, pralnie, kina, firmy pozyczkowe itp. Jedyny powazny problem jaki zauwazylem to dosyc nagminne niszczenie ramek, rysowanie pleksi, wyciaganie papieru spod pleksi itd. No ale temu niestety chyba nie da sie zaradzic. Moim zdaniem pomysl bardzo ciekawy.
Z wieżowcami i widnami w nich to jest tak:
Ja mam tylko jedno skojarzenie hooligan's everywhere Pomysł fajny ale w cywilizowanym kraju. Bo w mojej opini codziennie musiała by być nowa szyba, bo w przeciwnym razie reklama by nie była widoczna ( przypalanie szyby, rysowanie, wyrywanie ze ścianki itp...) To by była syzyfowa praca. Ja np. bym sie nie zareklamował w windzie własnie z tego powodu, reklama by była niewidoczna po 2 dniach a nie wieże że firma by zmieniała szybki co 2 dni. Lepszy pomysł to reklamy w windach ale w biurowcach, apartamentowcach, ew. szpitalach. Pozdrawiam
Witam
powiem szcerze zainteresowal mnie ten pomysl DonSebastiano sluznie stwierdzil ze zaraz by byly zamalowane ale moze sa takie szybki po ktorych sie nie da pisac z tego co sie orjentuje czlowiek juz cos takiego wymyslil czy ktos o takim czyms slyszal??
|
|