Na samym początku chciał bym sie przywitać :-) przeglądam to forum od dawna ale dopiero teraz postanowilem sie na nim udzielić :)
Szukam pomysłu na reklame bo moje sie powoli kończą :)
Otworzyłem calkiem niedawno Zakład Usług Poligraficznych w 40tyś mieście , główna działalnościa jest produkcja zaproszen ślubnych,weselnych,studniówkowych itp okolicznosciowych z różnych papierów ozdobnych i czerpanych ,wszystkie wykonywane są ręcznie ,dodatkowo zajmuje sie również wykonywaniem dekoracji ściennych techniką ploterową .
Do tej pory reklama jaką zastosowalem to plakaty wizytówki oraz szyld -rezultat narazie słaby ,ludzie pytaja i sie interesuja
Zakład ma siedzibe na przeciwko duzego kościoła najstarszego w mojej miejscowości z duża iloscia parafian :)
W moim miejscie jest jeszcze tylko jeden zaklad uslug poligraficznych ktory zajmuje sie wykonywaniem zaproszen ale jego siedziba jest w duzo gorszym miejscu ,zdala od głownych ulic na uboczu ,mimo tego ludzie wiedza ze cos tam takiego jest bo jest jzu bardzo dlugo
Czy ktoś ma może jakies pomysly na reklame ?
narazie zainwestowalem w plakaty w w najblizszym czasie bede inwestowal w baner reklamowy ktory bedzie umieszczany na roznych imprezach i festynach a tych troche sie zbliza
i tutaj pytanie do was , co powinienem zrobic lub czego nie robic zeby pokazac i przyciagnac ludzi do siebie ?
Pozdrawiam i bede wdzieczny za każdą odp :)