|
Reklamy video |
Reklamy video
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Myślałem o sprzedaży usługi wykonania krótkich ok 30 sekundowych reklam video dla firm na strony internetowe czy do systemy google add. A także dłuższych prezentacji video firm także do internetu oraz na płytki dvd- taka multimedialna wizytówka. Interesującą wydaje mi się w tym pomyślę branża turystyczna- prezentacja ofert wczasów, ośrodków . Ceny takich reklam u konkurencji to 2-3 tys. Dysponuje potrzebnym sprzętem. Ludzie z którymi współpracuje wykonają taka reklame za 500zl a ja ja sprzedaje za 1500. Zarabiam tysiaka. Co sądzicie? Czy reklama video to dobry produkt. Jak rozreklamować usługę aby pozyskać klientów?
Systemy reklam typu Google Adsense korzystają z reklam tekstowych i boksów flash, 30 sekundowy film to zbyt dużo.
Wyślij numer tel na PW. Skontaktuje Cię z gościem, który wstawia produkowane przezemnie automaty reklamowe. Filmy 10-30 sekund, plansze, bryły 3d, grafika. to tak w skrócie.
Zamówień jest sporo ale i cena musi być "hurtowa". Tak ak na początku jeżeli masz chęć to wyśli PW. pozdr.
mnie się wydaje ze to sie nie sprawdza. sam bym w to nie kliknął, chyba ze przez przypadek
Nie wiem czy dobrze się zrozumieliśmy i czy to koment do mojego posta ale jeżeli tak to odpowiem :) Automaty reklamowe poprostu wyświetlają reklamy w marketach, podłączone są do "ścian" z monitorów np 3x3 lcd 42". reklamy wgrywa się z serwera itp... nie trzeba w nic klikać. A inne funkcje to raczej nie interesują autora wątku, a tak poza tym to są odważni i klikają :) pozdrawiam.
dzieki, automaty to fajny pomysl o ktorym nie pomyslalem,
piszesz ze produkujesz takie automaty. co sadzisz o tym zebym sam postawil takie automaty i wyswietlal nakrecone przez siebie reklamy?
zareklamój sie u mnie na płycie, albo podejmij współprace znajde chetnych a ty robote . Co ty na to po za tym moge załatwic skopiowanie płyt w cenie płyta DVD + 1,50zł + VAT = około 3,30zl to nie drogo .
Przekazałem informacje o Tobie. Tak jak napisałem na tym się moja rola kończy, czy gość oddzwoni czy nie tego już nie wiem.
Dlaczego miał by to być kiepski interes? Ja co do ineteresów mam jedno zdanie, każdy jest dobry jak się nad nim pracuje a nie tylko gada. Tu na pewno musisz mieć kasę. (wiem jak wszędzie) :) Dodatkowo samo wyświetlanie już nikogo nie fascynuje. muszą być "dodatki i atrakcje", nikt nie musi z nich korzystać ale gdzie się nie pójdzie to każdy pyta a co to urządzenie robi więcej bo DVD z reklamami na płycie to my sobie sami wystawimy. pozdr.
jak stworzyc program partnerski dla tego typu uslug. biorac za reklame 1500zl moge sobie pozwolic zeby zaplacic 10proc. osobie, ktora pozyskala dla nas klienta. nie wiem jak to rozegrac, bo reklama to kwestia indywidualnego podejscia do klienta a nie gotowy produkt. czy sprzedawanie uslugi poprzez sklep internetowy(do ktorego mozna zrobic wlasnie pp) to dobry pomysl?
moze macie lepszy?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Reklamy video": - Video Wizytownik - Video Filmowanie - video-restauracja - Video przewodnik po górach - Hurtownia CAR-AUDIO-VIDEO
• Strona 1 z 1
|
|