|
Reklamy |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Mam takie pytanie czy w kazdym temacie muszą byc te reklamy co 2-3 posty? Rozmywa to dyskusje tematy mają po 12 stron a tak naprawde jest w nich postów na 3-4 strony!! Da sie cos z tym zrobić? Wiem ze byc moze serwis na tym zarabia i pewnie tak jest bo utrzymac sie jakos trzeba ale to naprawde irytuje! Moze zrobic jakas zrzutke na serwer jesli potrzeba kasy? Ale nie rozmywajmy forum! To naprawde irytuje i przeszkadza
Cały dochód z reklam idzie na promocję serwisu i jego utrzymanie. Takie same pretensje można mieć do onetu, wp, gazety.pl czy interii - reklamy muszą być, inaczej serwis musiałby być płatny. Nigdy (nigdy nie mów nigdy) nie będzie reklam wyskakujących, na cały ekran, latających, fruwających i śpiewających we flash. Temat był poruszany kilka razy, jest jak jest i jest dobrze.
juz chyba bym wolał te wyskakujace bo mozna je wylaczyc od tych w formie postu..
Ja też bym wolał, ale za darmo ciężko jest coś dostać.
nielepiej otworzyc konto, obliczyc po ile trzeba by wpłacić i po sprawie, jesli kazdy cos da od siebie będzie święty spokój od tych beznadziejnych reklam
Jeszcze w tym roku będzie opcja czytania forum bez reklam za opłatą. Po wakacjach będzie wszystko powinno już działać oraz wiele innych ciekawych zmian i modyfikacji. Zamykam.
|
|