|
Rekodzieło artystyczne polecam !! gut geszeft ;-) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Być może kogos to zainteresuje , rękodzieło artystyczne jest to dosc dobry biznes o ile jest w dobrej lokalizacji , znam sklep z piaseczna ktory robi srednio obrot miesieczny 200 - 300 tys , więc przy dość sporych marżach na takich artykułach to nieźle , punkt juz ma renome
A skąd brać te rękodzieła i po ile kupować, żeby nie przepłacać rzekomemu artyście?
Pomysł bardzo ciekawy, bo istnieje moda na takie cacka, to fakt. Ciekawym, ile tego typu produktów można kupić przez internet...
Taki drobny szczegół zapomniałem dodać że sklep jest w willowej bogatej dzielnicy Piaseczna i dość duzo osob z bogatych okolic jak Zalesie itp tam kupuje , są to w większości "osoby snobistyczne" z dużą kasą które wyprowadziłay się pod Warszawę Dlatego ważna jest lokalizacja pewnie każde duże miasto w Polsce ma takie swoje przedmieści gdzie mieszkają bogaci ludzie miasta i w takich lokalizacjach ma sens taki sklep No i trzeba sie na tym znać czyli mieć kontakty z elitą popatrzeć co jest w modzie , jakie trendy itp , wydaje mi się że może do współpracy kogoś z ASP z taka specjalizacja [ Dodano: Sro Mar 22, 2006 1:49 pm ]
Taki drobny szczegół zapomniałem dodać że sklep jest w willowej bogatej dzielnicy Piaseczna i dość duzo osob z bogatych okolic jak Zalesie itp tam kupuje , są to w większości "osoby snobistyczne" z dużą kasą które wyprowadziłay się pod Warszawę Dlatego ważna jest lokalizacja pewnie każde duże miasto w Polsce ma takie swoje przedmieści gdzie mieszkają bogaci ludzie miasta i w takich lokalizacjach ma sens taki sklep No i trzeba sie na tym znać czyli mieć kontakty z elitą popatrzeć co jest w modzie , jakie trendy itp , wydaje mi się że może do współpracy kogoś z ASP z taka specjalizacja
|
|