Witam serdecznie!
Od dłuższego czasu czytam farum ale dopiero dziś napisałam coś od siebie. Moim największym marzeniem, które zapewne w przyszłości zrealizuje jest posiadanie własnego pensjonatu. Jednak w obecnej sytacji mogę zająć się jedynie biznesem na małą skalę( z wiadomych przyczyn-kasa :-))) Od kilku lat moim hobby jest rękodzieło...a dokładnie decoupage. Robię to dla przyjemności a od czasu do czasu mam zamówienia na swoje wyroby od kwiaciarni. Zastanawiałam się jednak aby poszerzyć krąg swoich odbiorców i zareklamować się i zacząć na tym zarabiać. Myślałam o stworzeniu takiego miejsca, w których sprzedawałabym materiały z których wyrabia się rękodzieło oraz już gotowe, ozdobione przedmioty. Jednocześnie mogłabym organizować kilkugodzinne szkolenia i pokazy z technik decoupage. Lubie uczyć a do tego znam się na decoupage. Ogólnie mówiąc stworzyłabym takie miejsce artystyczne...mam nawet na oku lokal, który mogę podnająć za niewielką sumę 300zł a także mam wszystkie materiały ( farby, pędzle, serwetki, papier) trochę się tego nazbierało:-) Co sądzicie o takim miejscu? Dodam także, że mam jeszcze wiele takich artystycznych pomysłów... chociażby mała kawiarenka artystyczna, przy okazji szkoleń. Już od roku przymierzam się do tej działalności...ale jakoś nie wiem jak wystartować. Czekam na Wasze opinie...Pozdrawiam AgnieszkaP