witam zamieżam otwożyc portal internetowy , forum o tematyce rękodzieła artystyczne , antyki , kolekcja , hobby.
Mam pytanko czy taki pomysł ma jakieś szanse?
każdy wie jaki jest popyt na takie przedmioty
|
Rekodzielo w sieci? |
Rekodzielo w sieci?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam zamieżam otwożyc portal internetowy , forum o tematyce rękodzieła artystyczne , antyki , kolekcja , hobby.
Mam pytanko czy taki pomysł ma jakieś szanse? każdy wie jaki jest popyt na takie przedmioty
nie gadaj tyle tylko zaczynaj
niedługo bede miał własnie taki towar i to w zupełnie nowym wydaniu to co przygotowuje nie ma jeszcze swojego odpowiednika na rynku wiec nie główkuj a rób
: )
to dobry pomysł już moge podrzucić ci kilka produktów np. wiklina
Coraz większe szanse ma wszystko, co jest niebanalne, unikatowe, ręcznie robione - w przeciwieństwie do masowej produkcji.
czy od razu otwierać portal czy może zacząć od forum czatu?
od razu portal ? moze na początek jakiś komunkator ............................ qrna , ja mówiłem o robocie , pracy ,sprzedawaniu ,zarabianiu kasiorki a nie o pierdołach ale widac groch o sciane
Witam,
Jestem właśnie w trakcie uruchamiania internetowego sklepu meblowego i myślę jako gałąź działalności dodać rękodzieło... meble kosze serwetki... jakieś propozycje co do współpracy? Towar do sprzedaży...? pozdrawiam Michał
ma to sens ake koszty
zaprojektowanie stronie od 3tys do 30tys zalezy jak i myślisz że musialbys w kupic w google linii sposzorwniy jak nie masz pojęcia o php html to nieb sie w to wiec websites weznom nis zarobisz wiem co mówię bo jest w temacie
które websites tyle weznom ? wez to jakoś własnymi słowami jeszcze raz , łokej ?
Ja sam zajmuję się tworzeniem witryn i pozycjonowaniem więc te koszty mi jakby odpadają :)
a co ma portal, czat (! ) do sklepu z rękodziełem????????????????????
Sklep jak sama nazwa wskazuje jest... sklepem!
Albo biznes albo... Forum czat i takie tam to może być na bravo girl :)
panowie a może zacząć od stworzenia miejsca gdzie ci co rekodzieło tworzą mogli by sie skontaktować ze sklepami internetowymi ja sam takiego miejsca szukam
Zbieram kontakty i jestem otwarty na propozycje.
Proszę o kontakt na PW.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Rekodzielo w sieci?": - rekodzielo - rekodzielo-wspolpraca - rekodzielo,świece.... - malzenstwo, rekodzielo, formaDG, VAT, dot.z UP.. - Zajace Wielkanocne Rekodzielo 45 cm
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|