Witam, zauważyłem lukę na rynku i pragę podzielić się swoim pomysłem, a oto przykład :
Warszawa posiada ponad 50 sushi barów a Ty z jakiego miasta jesteś?Ile takich barów jest w Twoim mieście? A teraz do rzeczy szukam inwestorów zainteresowanych otworzeniem restauracji serwującej Japońskie specjały, ze swojej strony oferuję fachową pomoc między innymi mogę przeprowadzić szkolenie kucharzy.
Jestem już 3 lata w tej specyficznej branży kulinarnej, czyli od momentu gdy w Polsce kuchnia Japońska raczkowała. Mam spory bagaż doświadczeń rozpoczynając na stanowisku kucharza kończąc na kierowniku baru. Posiadam sporą więdzę dotyczącą kulinarii a także umiejętności organizacyjne. Aktywnie uczestniczyłem przy otwieraniu jednej restauracji która z powodzeniem istnieje na rynku już ponad rok.
Posiadam niezbędne kontakty u dostawców pozwalające negocjować ceny sprowadzanych produktów ,a także liczne pomysły dotyczące maksymalizacji obrotów.
Zainteresowane osoby zapraszam do dyskusji ewentualnie podaje email kozaostra@go2.pl