|
Retourware24, końcówki serii, licytacje komornicze, |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
Polecam największe Niemieckie hurtownie produktów z returu Retourware24, końcówki serii, licytacje komornicze, likwidacje sklepów, upadłości firm. W większości towar pochodzi z Niemieckich marketów takich jak: Media Markt, Praktiker, Obi,Ikea, Aldi itd. Asortyment bardzo szeroki od dużego agd do butów dziecięcych. Sprawdź ofertę retourware24.de
potrzebuję na szybko 2 laptopy
tylko mi nie mów ze sprzedasz mi zamiast laptopów adresy firm bo to ja mam za darmo 2 laptopy i płace gotówą , gdzie mam odebrać ?
Sprawdzałem ceny i jeśli chodzi o sprzęt klasy A i B sprzedawany na sztuki to w ogóle się to nie opłaca, np. telewizor lcd 40" najtaniej w waszej ofercie kosztuje 596 euro co daje po aktualnym kursie 2024 zł, jest bez gwarancji, o tym rozruchu lepiej nie mówić, a i tak w razie reklamacji nie będę go znowu wiózł do gdzie go kupiłem, na allegro taki telewizor kosztuje 2,190 zł i ma 24 miesiące gwarancji. Znaczna większość reszty oferty na stronie również nie daje prawie zerowy zarobek, nie pisze o retour i klasie C bo to popsute graty dla Rumuńskich braci a nawet jeśli to dziękuję kupować 50 palet z czego raczej 40% to szrot a reszte trzeba by sprzedawać po kosztach, w sumie szkoda zachodu. SZKODA bo chciałem się za to brać
|
|