|
RETURNY W SKLEPIE |
RETURNY W SKLEPIE
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanie otwieram sklep z returnami. Moze ktos z was handluje takimi mix paletami i udzieli mi jakis dobrych porad
Witam.
Jesteś już pewien że otwierasz? Temat wielokrotnie wałkowany na forum: szukaj.php?cx=partner-pub-2741711325324482%3A31acmcorr28&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=palety+ze+zwrot%C3%B3w&sa=Szukaj#1462 IMHO interes ryzykowny, bo wszystko zależy od tego co znajdziesz na takiej palecie, a masz na to niewielki wpływ. Pośrednik może na zachętę dostarczyć Ci ciekawą paletę, ale z czasem wybierać sobie co bardziej wartościowe rzeczy a Tobie zostawić coś ciężko zbywalnego.
Witam,
Pracuję w angielskiej firmie, zajmujacej się eksporterem returów orac towaru z końcówek liniii sklepowych z największych sieci sklepowych w Wielkiej Brytani. Ceny wahaja się od 8% za retury do 25% za sprzęt całkowicie nowy. Mamy stałych klientów w Polsce i w całej Europie, więc pomysł nie jest zły. Wszystko zależy od dobrego pomysłu na sprzedaż takiego towaru, punktu zbycia lub można poprostu sprzedawać sprzęt na aukcjach internetowych. Gdyby ktos był zainteresowany przejrzeniem naszej oferty proszę o kontakt. Pozdrawiam Magda
Z tymi aukcjami internetowymi to bzdura. Na allegro jest tego tyle, a ceny są tak niskie, że nie można na tym zarobić sprzedając sprzęt przez internet. Chyba że sprzęt w pełni sprawny, z opakowaniem i wysokiej klasy. A taki na palecie znaleźć bardzo ciężko. Próbowałem sprzedawać taki sprzęt na aukcjach internetowych. Wycofałem się z tego czym prędzej.
potrzebuje adresy takich hurtowni w Niemczech jeśli ktoś posiada prosił bym o przesłanie mi na maila andrzejwalczak6@wp.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "RETURNY W SKLEPIE": - Returny z UK - returny z UK - Returny z Anglii - Returny z Anglii - RETURNY Z PALETAMI GIER PS2,PS3.XBOX
• Strona 1 z 1
|
|