Witam!
Mam pytanie czy ktoś jeszcze jeździ po returny do Niemiec. Swego czasu interesowałam się tym tematem, ale jakoś mi to umknęło teraz chciałabym wrócić do tego. Jak myślicie jest to opłacalne??
|
Returnyczy ktoś jeszcze jeździ po returny do Niemiec? |
Returnyczy ktoś jeszcze jeździ po returny do Niemiec?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam!
Mam pytanie czy ktoś jeszcze jeździ po returny do Niemiec. Swego czasu interesowałam się tym tematem, ale jakoś mi to umknęło teraz chciałabym wrócić do tego. Jak myślicie jest to opłacalne??
Zależy co kupisz i po ile. Ja sprowadzałem np. odzież z katalogów OTTO za 10 % ceny katologowej, nie wiem czy do tego nie wrócę.
Niektórzy dobrze to sprzedają zob. np. na Alegro nick dynia71
Myślałam o elektronice, ale ciuchy wiadomo tez się dobrze sprzedają. Ja chce spróbować pojechać do Strasburga, NIEMCY otworzyli tam nową hurtownię. Sytuacja mnie zmusiła, muszę dorobić i tak właściwie nie wiem za co się zabrać. Jeśli możesz to podeślij namiary na Twoją hurtownię - może się przyda :)
Pozdrówka
W tym przypadku ja bym raczej zadał pytanie: czy ktoś jeszcze w ogóle kupuje to badziewie (szczególnie elektronika)...? Przy takim nawale promocji w marketach elektronicznych i naprawdę niskich cenach na markowe sprzęty musiałabyś mieć naprawdę dobre ceny (niższe min. 30% niż w opisanych marketach). A niskie ceny to ilości towaru liczone na tiry, a nie na palety. W moim mieście (90 tys. wraz z okolicznymi miasteczkami) były chyba ze 3 takie sklepy. Bodajże od dwóch lat nie ma żadnego. Dobrze się zastanów, bo możesz tylko nabić kasę jakiemuś importerowi i zostać z niechodliwym towarem, który koniec końców sprzedasz ze stratą...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Returnyczy ktoś jeszcze jeździ po returny do Niemiec?": - opony używane z Niemiec czy to jeszcze ktoś kupuje? - Czy ktos jezdzi po towar do Turcji - Czy ktoś tu jeszcze wierzy w tezę o zamachu? - kto jezdzi do Anglii w okolice Londynu , Est Ham - Szukam Dostawcy Art: Zoologiczne, Ogrodnicze,Jeździ Rolnicze
• Strona 1 z 1
|
|