jak oceniacje jego ksiazki. bo ja przeczytalem bogatego biednego,kwadrant,i kawalek przeplywu i powiem ze sa one przereklamowane zlekka :(
to tez zalezy czego sie oczeku od tych ksiazek ... bo jesli chodzi o proces myslowy to cos w tym jest ...
|
Robert Kiyosaki |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
jak oceniacje jego ksiazki. bo ja przeczytalem bogatego biednego,kwadrant,i kawalek przeplywu i powiem ze sa one przereklamowane zlekka :(
to tez zalezy czego sie oczeku od tych ksiazek ... bo jesli chodzi o proces myslowy to cos w tym jest ...
Ja narazie przeczytałem "Bogatego i biednego ojca" i na tej podstawie mogę sie z tobą zgodzić co do przereklamowania. Zawsze dobrze przecież czyta sie książki których główny bohater z miare szybko zdobywa fortune, przykłady które są zastosowane w tej książce były dobre na tamte lata co nie ma w zupełności zastosowania w dzisiejdzych czasach.
To co można zastosować w tej książce do samego siebie to zasady psychologicznego podejścia do biznesu. Wg. mnie to książka jest na 4- a reszczte ksiązek to przeczytam tak z ciekawości i zobacze czy zmienie do tego autora zdanie pozdrawiam
Ja oceniam jego książki na 5, jednak do pierwszej części mam prawdziwy sentyment. Ona pozwoliła mi zmienić tradycyjne myślenie, za co jestem badzo wdzięczny Robertowi. Najtrudniejszy jest "Inwestycyjny poradnik", jednak z niego najwięcej się dowiedziałem.
ja proponuje książki Guy'a Kawasaki - The art of the start, bardzo ale to bardzo inspirująca ksiązka
|
|