|
Robienie zakupow - strona 5 |
Robienie zakupow
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
nieważne kto kogo gdzie wystrzeli ważne kto jak wyląduje. Skoro im się opłaci to każdemu innemu też. Carrefour nie jest siecią całodobową. Co innego Tesco.
No pewnie to lepsze od sexu miałbym odmówić sobie takiej zabawy :)
oczywiście, że coraz bardziej zaganiani ludzie będą wykorzystywać sytuacje ułatwiające im życie. Sadze jednak - a tak to wynika z badań - że rozwijać sie będzie coraz bardziej handel w internecie. Jeden adres www, z którego będziesz mógł kupić wszystko z dostawa do domu.
już teraz jest taki sklep, w którym realizujesz zakupy codziennego użytku po cenach hurtowych z dostawą do domu. Jeszcze za to płacą.
no pewno zawsze takie sklepy były tylko jakoś ludzi do nich trudno przekonać
o chole**** ile osób odpisało na ten beznadziejny temat...
Pozdrawiam biznesmenów z tego forum -ludzie nie zasmiecajcie forum
Macie ciekawe pomysly i temat fajnie się rozwinął , dzięki czemu ktoś, kto poważnie myśli o tego rodzaju działalności może się wiele tutaj dowiedzieć. Nawet mnie ten temat zaintrygował ;) Tylko jedno pytanie: otóż dlaczego większość z Was za potencjalnego klienta obrała sobie emerytów ? Zdaje się, że tylko jedna osoba zwróciła uwagę na innego klienta - zapracowanego, nie mającego czaSU nazakupy. Moim zdaniem jest to zdecydowanie bardziej pewny klient, ponieważ po prostu go na to stać pod względem finansowym. Emeryci, jak niektórzy zauważyli wolą sami iść sobie na zakupy, a przy czym kupić taniej. Ktoś kto ma kilkaset zlotych emerytury nie odda nawet tych 5 zł za cos co może zrobić sam.
oczywiście są też tacy, którzy nie wychodzą z domu i dla nich to jest dobre rozwiązanie, jednak takich ludzi jest zbyt malo, by móc się tylko na tym opierać. Dlatego jeśli już zakładać tego rodzaju biznes proponuje raczej skupić sie na zamożnym klincie, zajętym zupełnie innymi sprawami niż 'kupowanie chleba na kolację'. Z tym że taki klient nie zadowoli się zakupami z TESCO, bo woli produkty lepszej marki; także nad tym też warto się zastanowić. POZDRAWIAM
Witam. Zastanawiam się nad podpięciem się jako dostawca zakupów z internetowego sklepu. Koszt dostawy pokrywałby klient i tutaj moje pytanie: czy muszę posiadać kasę fiskalną żeby wystawić paragon za dostawę klientowi czy też jest inna możliwość rozliczenia się z dostawy? Proszę o sugestie w tej materii. Pozdrawiam.
Witam. Podbijam temat bo widzę brak zainteresowania. Może mi ktoś odpowiedzieć na moje wątpliwości?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Robienie zakupow - strona 5": - Robienie i dowóz zakupów - Robienie zakupów i dowożenie - Robienie bud dla psów. - robienie map za pieniadze $$ - robienie shake i lodów
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|