Witam. Długo myślałem co by tu robić w życiu i z tych przemyśleń wpadłem na 2 pomysły,
Pierwszy - taki żeby otworzyć szrot z częściami do autek ( wyspecjalizować się w jakiś markach ), plac bym miał za miastem kawałeczek, autka raczej też bez problemu. Moje zmartwienia rozbijają się o kilka 'problemów' - tzn. jak to wszystko legalnie zorganizować? czy można na tego typu działalność dostać dotację? i ile kosztuje licencja/koncesja nazwijmy to 'recyklingowa' bo podobno takowa jest wymagana i czy ten biznes jest w ogóle opłacalny ( mieszkam w 70-80tys mieście powiatowym, w okół też znajdzie się parę miast i miasteczek.
A jeszcze miałem zapytać się o pojemniki na płyny - ktoś wie ile może to kosztować?
Ciekawi mnie również fakt jak to wszystko legalnie robić - nie chcę mieć problemów.
Drugi - Mobilna, bądź też nie hurtownia artykułów chemicznych do sprzątania, mycia itp. Miasto również to samo. Jak wygląda sprawa z opłacalnością w tym przypadku?
![[Pomysł] Rozbiórka Anglików / Hurtownia Chemiczna](http://www.biznesforum.pl/biznesforum.jpg)