|
Rozliczanie się z programów partnerskich |
Rozliczanie się z programów partnerskich
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Programy partnerskie
Autor
Wiadomość
Witam, zakładam właśnie stronke i chciałbym nie co zarobić za pomocą programów partnerkich. Nigdy wcześniej tego nie robiłem, a przeczytałem że trzeba się z tego rozliczać z Urzędem Skarbowym, czego też nigdy nie robiłem:). Czy ktoś posiada wiedzę w tej kwestii?
Zwykle to organizator PP odprowadza podatek do US i na początku następnego roku przesyła Ci odpowiedni pit z Twoimi zarobkami. Ale najlepiej spytać się u źródła, gdyż różne PP odmiennie mogą podchodzić do tego tematu.
Rozumiem, tak byłoby najlepiej gdyby organizator PP to robił:).
Witam!
Czy ktoś, kto zarabia na PP z zakładów bukmacherskich wie, jak się rozliczać? Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii? Na jakiej to zasadzie działa, gdy siedziby tych firm znajdują się poza Polską? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Pozdrawiam!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Rozliczanie się z programów partnerskich": - wykorzystanie programów partnerskich - Specjalista ds. programów partnerskich online - Jak zarobić na programach partnerskich. - Ustawa o zwiazkach partnerskich by SLD - Biznes na Programach Partnerskich! Pytania i Odpowiedzi!
• Strona 1 z 1
|
|