|
ROZSZERZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - strona 3 |
ROZSZERZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
a czym różni sie ZUS dla pracownika a dla osoby współpracującej? który jest niższy?
witam mam firmę handlowo usługowa obecnie głównie sprzedaje części samochodowe chciałabym jednak otrzymać dotacje na poszerzenie działalności w zakresie pralni potrzebuje kasę na sprzęty tj pralki magle suszarki itp lokal mam proszę o pomoc co gdzie i jak złożyć i ile mogę takiej dotacji max otrzymać z góry dzięki
Witam,
chciałbym rozszerzyć działalność gospodarczą o handel samochodami. Jakie koszta się z tym wiążą? Czy poza zapłaceniem za wpis do KRS'u będę musiał za coś jeszcze płacić?
Witam serdecznie to jest moj pierwszy post na waszym forum które nieukrywam ze sledze od dłuższego czasu, wiele razy kozystalem z waszych porad bo temu forum sluzy by dzielic sie wiedza doswiadczeniami. Dlaczego sie zarejestrowalem ? Potrzebuje swiezego spojzenia na moj pomysl rozwiniecia co za tym idzie zwiekszenia obrotow mojej firmy. Po krotce, zajmuje sie sprzedaza materialow budowlanych glownie docieplenia, jak funkcjonuje ? towar trzymam w przystosowanym garazu, rozwoze go do sklepow busem. Na wiosne planowalem wydzierzawienie terenu postawienie hali namiotowej pod miastem (okolo 16tys mieszkancow) tylko wokol niego az roi sie od hurtowni jest jescze inna mozliwosc o ktorej myslalem to kupienie ziemi w miescowosci ktora jest siedziba gminy okolo 2tys mieszjkancow i zadnej takiej hurtowni a wtedy moglbym kupic ziemie i wybudowac lokum, Tyle na wiosne a na dzien dzisiejszy mysle nad reklama swojego sklepu internetowego w powiecie oferujac darmowy transport dla klientow wiele razy zdaza sie ze niemozemy zmiescic jakies listwy w samochodzie a ja wychodzac na porzeciw przywoze towar na miejsce. Dodam tylko ze ceny mialbym nizsze jak w hurtowniach wlasciwie wszystkich jakie znam.
Bardzo proszę o kilka rad, mala analize S.W.A.T.
To jest Program dla Ciebhie zobhacz czy spelniasz podstawowe wymagania w razie pytan pisz postaram sie hna wszystkie odpowiedziec w w w .nowe-dotacje . pl / caly -kraj-prow-dzialanie-312-tworzenie-i-rozwoj-mikroprzedsiebiorstw . php
Przeczytaj również posty podobne do tematu "ROZSZERZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - strona 3": - Dotacja na Rozszerzenie Działalności Gospodarczej - Rozszerzenie działalności - Dotacja na rozszerzenie działalności - Rozszerzenie działalności o transport - Kredyt na rozszerzenie działalnosci
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|