|
RTV i AGD z Niemiec?? - strona 10 |
RTV i AGD z Niemiec??Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
no cóż i ja się wypowiem w sprawie palet, siedzę już w tym ładnych kilka latek, raz było super jak kiepsko co do dargelina bo się temat straszny wywiązał byłem tam raz z czystej ciekawości towaru full, ale ja nie pojechałem na konkretne zakupy tylko mały rekonesans, oczywiście by coś zarobić coś tam u nich kupiłem koszt zakupu i paliwa i zapłata za stracony dzień na jazdę się zwrócił, po pierwsze towaru mają sporo, nie spodobały mi się patety w czarnym streczu z realna i opowieści jakie to wspaniałe rzeczy na nich można znaleźć, co do reszty to wszystko jest ok jak ktoś ni jest przyzwyczajony do tematu returnów to ma mieszane uczucia. to tyle co do p. ani, co do innych hurtowni, czyto niemieckie też naciągają ja wtopiłem palete telefonów (2 kupiłem jedna to szrot) no cóż i tak bywa, kupując od polaków w Polsce mam dobre wrażenia chyba lepsze niż z niemieckimi hurtowniami patentowymi. Jedno wam napisze nie jest to dla napaleńców i osób o słabym harakterku, kupią paletę która ładnie wygląda a okazuje się srot no i załamka :-) życze każdemu dobrej paletki !!!!!
czy ktoś mógł by się wypowiedzieć o hurtowni w Cotbus???? Zamierzam się tam wybrać ale nie wiem czy warto
Ja robię rekonesans opłacalności i tak sobie myślę żeby może organizować się w grupy i razem wyjeżdżać po towar :
1. Taniej wychodzi 2. Wymiana doświadczeń 3. Może jakieś wspólne projekty (np zakup wspólnego środka transportu palet - spółka w tej dziedzinie) Pozdrawiam
Witam .To w Cottbus też jest taka hurtownia ?
witam no jest ale nie mam o nich jakiś konkretnych informacji oprócz adresu, newslettera który mi wysyłają, jeszcze nie byłem u nich ale z tego co widzę jest ciekawy towar. Kolega który myśli o wspólnych wyjazdach chyba jest totalnie świeży w temacie handlu ale i tak życzę powodzenia :-)
porter są dwie hurtownie w Cottbus mają strony internetowe jedna jest dla firm min zakupu to 1000e netto a druga jest mniejsza można kupić na osobę prywatną ale niepamiętam jakie tam było min. zakupu. Kolega misbond z mojej wiedzy jaką posiadam w sprawie palet a sprowadzałem sam i sprzedawałem,pierwsza sprawa trzeba sprawdzić kazdą jedną rzecz dokładnie mi schodziło 1,5 tyg przez ten czas 0 sprzedazy,druga sprawa żeby to było opłacalne musisz sam naprawiać trzecia to nie jestem pewny ale musisz mieć zezwolenie na transport (gdzieś to czytałem że straż graniczna zatrzymała tira z pralkami własnie z zwrotów),ja takiego nieposadałem niewiedziałem. Czwarta sprawa ja już tym się nie zajmuję to było dobre ale kiedys teraz robie co innego, niemcy też kombinują a ja tez czytałem posty zanim za to sie wziołem i pisali jaki to nieopłacalny interes ale ja to miałem gdzis Ps.Dla obroncow ortografi Polskiej jw
mnie straż graniczna trzepała 3 razy w ciągu powrotu do polski z towarem, miałem rachunek z hurtowni na zakupiony towar i nie było problemu co prawda to nie był tir a tylko bus zawalony do pełna :-)
co do opłacalności i napraw to wiem to doskonale ale chodzi mi o wypowiedz co do cotbus jeżeli chodzi o jakość palet i tylko ta wiedza mnie interesuje,
Co do jakośći to proponuje angielskie palety też mają ale trzeba dzwonić niemieckie kiedyś były dobre szczerze to brałem koło berlina palety może niebyły najlepsze ale płaciłem grosze
i lepiej na tym wychodziłem ale hurtownia upadła.
Witam. Jeżeli chodzi o ta hurtownie w cottbus, to byłem tam i oglądałem te palety i towar jest może i ładny ale bez firmowy ( chodzi mi o agd boman, foron, itp) , a ceny niezbyt atrakcyjne. Szefostwo , jak i pracownicy Polacy, także palety raczej przebrane.
Witam. Czy ktoś może zna adres na giełdę agd i tym podobną w essen, i w jakie dni się odbywa
Witam.
A moze zaciekawi Was moja oferta? Roznimy sie od firm z Niemiec.Mamy klientów z wlasnie tez z Niemiec jak i z calego swiata,szukamy odbiorców w PL. Zapraszam returny.eu
Witam
Szukam kogoś kto ma w sprzedaży w klasie A i B odtwarzacze mp3 boomboxy mini wieże odtwarzacze dvd. Proszę o kontakt w tej sprawie. Na początek niewielki zakup tak za 2000zł żeby sprawdzić czy towar jest ok. Pozdrawiam
Witam,
poszukuje dostawcow palet sprzetu malego Agd. Zainteresowanych ciągłą wspolpracą prosze o kontakt mar-pam małpa wp kropka pl
Chciałabym przestrzec wszystkie osoby zajmujące się handlem returami przed oszustem działającym na terenie Polski, Czesławem - Chesterem Pulsakowskim i jego firmami: Stock Asset Management, Commodities Direct, retury.tk . Wyłudza pieniądze za towar (oczywiście ani pieniędzy, ani towaru, ani jego już nie zobaczycie) lub sprzedaje towar, który wyłudza z innych firm. Wszystkie osoby poszkodowane proszę o kontakt tel. 698733766
Przeczytaj również posty podobne do tematu "RTV i AGD z Niemiec?? - strona 10": - Wysyłka PACZKI z Niemiec do Niemiec z polskim adresem nadawc - RTV/AGD z Niemiec - agd rtv z niemiec - FV z Niemiec - do Niemiec
|
|