|
RTV i AGD z Niemiec?? - strona 12 |
RTV i AGD z Niemiec??Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Proszę o kontakt osoby z wiedzą i doświadczeniem w opisywanym temacie.
Witam wszyskich na forum. Również proszę o namiar na tą hurtownię z góry dzięki
Witam
Co mi możecie powiedzieć na temat hurtowni: Cottbus, Hamburgu, Duselldorfie, Oldenzal, Essen i Köln? i czy są takie firmy co zajmują się tylko returami danej marki np. philips Dzięki wielkie
Kto byłby chętny do pojechania do cottbus w Niemczech i zobaczenia jak to tam dokładnie wygląda ewentualnie wzięcia 2 palet na sprawdzenie bo z polski to szroty można kupic już się przekonałem a we 2 to na paliwie polowa taniej mam dużego kombika w gazie i przyczepke jestem z Katowic
Naprawię i wyremontuję sprzęty AGD. Możliwa stała współpraca.
Wyjazd do Cottbus, gg 4914662, Katowice, zapraszam zainteresowanych
Witam
Bylem w Oldenzaal tpwar fajnie posortowany, mysle ze uczciwie ogromna hala i wybor na wejsciu jest maly sklad asortymentu a w tyle juz duze ilosci magazyn, kwestia doboru i kalkulacji kurs euro;)
"Bylem w Oldenzaal "
Kolego daj namiary jesli mozesz Pozdrówka
Sprzęt kupię w ilościach hurtowych. Głównie elektronika. Mp3, pendrive, kable, karty pamięci, dyski itp.
Mile widziane oferty z innych kategorii. Klasa A,B,C Kontakt z firmą: staff.leader[małpka]gmail.c o m (usuń spacje)
Witajcie,
Szukamy hurtowni na terenie Niemiec, w których można skupić laptopy. Interesuje nas sprzęt używany i starszy. Czy posiadacie jakieś informacje, namiary? Pozdrawiamy
Witam.
Znalazłem ta hurtownie w Cottbus w internecie ale na tej ich stronie w sumie niewiele jest.. Był tam ktoś? jak to w ogóle wygląda od strony organizacyjnej? Trzeba mieć działalność gospodarczą? Nie mam za dużych funduszy, około 12tyś zł, ale dość daleko, tzn 450km w jedną stronę.. opłaca się w ogóle tam jechać z taką sumą? Interesują mnie głownie laptopy, nawigacje i telefony, ale tylko klasy A i B, gotowe do dalszej odsprzedaży.
dajcie namiar na priv na tą hurtownię w cottobus
Przeczytaj również posty podobne do tematu "RTV i AGD z Niemiec?? - strona 12": - Wysyłka PACZKI z Niemiec do Niemiec z polskim adresem nadawc - RTV/AGD z Niemiec - agd rtv z niemiec - FV z Niemiec - do Niemiec
|
|