Witam
interesuja mnie tylko palety klasy A i rtv przedewszyskim
palety klasy A sa podobno w 100% sprawne??
jakies ciekawe oferty prosze o kontakt mail mkfabiniak@interia.pl lub tele 0509362668
Pozdrawiam
|
RTV i AGD z Niemiec?? - strona 5 |
RTV i AGD z Niemiec??Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
interesuja mnie tylko palety klasy A i rtv przedewszyskim palety klasy A sa podobno w 100% sprawne?? jakies ciekawe oferty prosze o kontakt mail mkfabiniak@interia.pl lub tele 0509362668 Pozdrawiam
moze jakies adresy juz sprawdzone?????
WITAM NA STRONIE HURTOWNI
"K E N T E X" KONTAKT: TEL. 692 519 599 UWAGA !!!!! TOWAR ZNAJDUJĄCY SIĘ NA PALETACH JEST FABRYCZNIE NOWY !!! JEDYNA TAKA PALETA NA ALLEGRO !!!! WSZYSTKO W ORYGINALNYCH, NIGDY NIE OTWIERANYCH OPAKOWANIACH GOTOWY SPRZĘT DO SPRZEDAŻY NA PALECIE ZNAJDUJE SIĘ OD 150 DO 350 PRZEDMIOTÓW WYSOKOŚĆ OD 180 DO 200 CM NIE JEST TO PALETA TYPU RETURY, WSZYSTKO CO ZNAJDUJE SIE NA PALECJE JEST FABRYCZNIE NOWE, PROSTO OD PRODUCENTA NA PALECIE ZNAJDUJE SIĘ: TELEFONY BEZPRZEWODOWE KINA DOMOWE ODTWAZACZE CD/MP3 KLAWIATURY BEZPRZEWODOWE I MYSZY BEZPRZEWODOWE OBUDOWY DO KOMPUTERA DISNEY NARZĘDZIA EKSPRESY ODKURZACZE CYKLONOWE 2300W ROBO-ODKURZACZE (ROBOTY KTÓRE SAME SPRZĄTAJĄ) AUTOMATY DO ROBIENIA CHLEBA (NOWE MODELE) MONITORY 17" FLATRON KAMERY CYFROWE DYSNEY TERMOMETRY CYFROWE ŻARÓWKI SAMOCHODOWE TYPU H1, H4 I INNE.... NARZĘDZIA ZESTAWY SZTUĆCY I WIELLE INNYCH ............. MOŻNA ZAROBIĆ NAWET DO 300% ZAPRASZAM DO LICYTACJI, BO NAPRAWDĘ WARTO KOSZT WYSYŁKI KURIEREM UPS TO 135 ZŁ WYSTAWIAMY FAKTURY ZAPRASZAMY DO ODBIORU OSOBISTEGO "KENTEX" UL. NOWODWORSKA 15 59-220 LEGNICA Pokaż zdjęcie w nowym oknie Wybierz zdjęcie -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Wyświetleń: 737 O nas Prasa Reklama Oferty pracy Program Partnerski Usługi i narzędzia Bezpieczeństwo Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu
ja bylem tam wczoraj - zaryzykowałem z kumplem i kupiłem paletę sprzętu. fakt - towar na magazynie był przebrany maksymalnie, wzieliśmy palete mix C klasy, na palecie znalazło się około 60-70 szt. różnego sprzętu agd, firmy clatronic, przebralem to w kilka godzin, sprawnego sprzętu było nieco więcej niż połowa oraz kilka szt. sprzetu sprawnego ale niekompletnego, sprawdziłem ceny na allegro - okazało się za za 1400 zł kupiliśmy towar wart około 2600-3000 zł (narazie dzis jest 2 dzien sprzedalem 5 szt. za około 500 zł, zostało jeszcze kilka szt droższego sprzętu oraz sporo drobnicy... jak bedzie dalej postaram się napisać w przyszlym tygodniu albo za 2 tygodnie) jedno radio zostawiam dla siebie bo sie okazalo ze za 18 euro kupiłem radio którego cena jest okolo 430 zł w polsce a w niemczech najtaniej znalazłem to radio za 100 euro wiec akurat mi sie trafiło) mam nadzieje ze to wypali. jak wypali to bedzie pieniadz na kolejny ruch... pozdrawiam wszystkich poszukujących ciekawego sposobu na zarobienie kilku zł.
Ale gdzie byłeś, w Legnicy, czy gdzieś w Niemczech?
Witam serdecznie. Ja też mam zamiar się tym zająć. Ale nie paletami bo to tylko utopienie kasy. Większość firm nawet w Niemczech je przebiera i to co lepsze sprzedaje na sztuki a syf zostawia. Mam już doświadczenie w tym temacie więc jeśli są jakieś osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt. Mam dojścia do fajnego towaru. Mój tel 609 825 299
Pozdrawiam
Witam
Prowadzę hurtownię sprzętu AGD, konkretnie sprowadzam ELTĘ z Holandii. Zapraszam do obejrzenia palet. Można także kupic palety prosto z tira - macie pewnosc, że nie są przebierane. Bardzo dużo rzeczy nowych kompletnych. Hurtownia znajduje się w Lipnie w kujawsko pomorskim koło Włocławka. Wystawiam faktury VAT. Tel. kontaktowy: 790535778, 790340572. Mam możliwosc sprowadzenia sprzętu AGD/RTV zupełnie nowych w atrakcyjnych cenach.
Witam.Chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś z uczestników forum kupował palety agd w Poznaniu jeśli tak to jakie odniósł wrażenie i zysk z zakupionego towaru.
Piszecie ,że taka paleta kosztuje w Niemczech 300e troche dziwne to bo z tego co Mi wiadomo euro stoi blisko 4zł czytli trzeba wydać tam 1200zł , a za tyle to ja moge kupić taka palete w Polsce ... Czyli wychodzi na to , że ta palete , można nabyć jeszcze taniej ...bo nie wierze ,żeby komuś sie opłacało ... a do tego transport ...
Paleta w Niemczech kosztuje około 1200zł i jezeli ktoś myśli, że w Polsce kupując tę samą cenę - ma tę samą paletę to logicznym jest, że się myli. My sprzedajemy oryginalne palety z niemieckich marketów, do których nawet pracownicy hurtowni, w której to kupujemy nie zaglądali, ale taka paleta nie kosztuje 1200zł. tylko tutaj macie 75% towaru nowego, pozostały to lekko używany i atką paletę można doprowadzic do sprzedaży w ciągu 1 dnia, a nie szroty takie jak np. w paletach po 1000 - 1200zł. Zainteresowanych zapraszam - 790340572
Oferuję Państwu palety ze sprzętem AGD firmy ELTA, sprowadzane bezpośrednio z marketów.
Palety mają wysokosc około 1,80 - 2metry. Na każdej palecie znajduje się 80-100 sztuk towaru. Jest to mix AGD - czyli urządzenia, nowe poekspozycyjne, lekko używane lub pochodzące ze zwrotów pogwarancyjnych. Na paletach znajduje się cały asortyment sprzętu gospodarstwa domowego. Mamy także palety rtv tel. 790340572
Szukam osob do wspolpracy.Mam mozliwosc uczestniczych w aukcjach tzw. "Returnow" najwiekszej w Wielkiej Brytani sieci handlowekj Argos.Wszelkich informacji udzielam na PW.Zapraszam.
Witam,
interesuja mnie wylacznie plazmy lub lcd nowe/używane -sprawne! powyżej 40 cali , jesli posiadasz takie telewizory lub wiesz gdzie moge je dostac,pisz--> szymon[malpa]piekninmlodzi pl lub pw Spokojnego wypoczynku, pozdrawiam;)
Witam Farmhand znalazlem ciekawa oferte plazm i lcd dla Ciebie napisz na Pw.Pozdrawiam!!!!!
Witam. Interesuje mnie odtwarzaczy mp3/mp4 Grundig, Thomson, Philips lub innych z retour klassy A, B w ilosciach od 100 sztuk. Lub inny sprzet rtv w atrakcyjnych cenach GG 6870870 Tel 888 333 858
Przeczytaj również posty podobne do tematu "RTV i AGD z Niemiec?? - strona 5": - Wysyłka PACZKI z Niemiec do Niemiec z polskim adresem nadawc - RTV/AGD z Niemiec - agd rtv z niemiec - FV z Niemiec - do Niemiec
|
|