|
Salon gier na osiedlu |
Salon gier na osiedlu
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pytanie, jak myślicie czy na osiedlu salon gier to dobry interes? Chodzi mi o automaty do gier np.symulatory itp, bez automatów hazardowych np.owocówki(na to trzeba mieć zezwolenie). Mam 40 metrowy lokal na parterze nowego bloku.
Uwazam, ze nie jest to dobry interes. Automaty sprawdzaja sie w centrum miasta lub w miejscowosciach turystycznych.
wydaje mi sie ze w okolicy musi byc bardzo duzo dzieci i/lub mlodziezy ktora ma kase i lubi ja wydawac, tak jest przede wszystkim w miejscowosciach turystycznych
mysle, ze pomysl jest bardzo dobry, szczegolnie jesli osiedle jest spore, ladne i pelne dzieciakow i mlodziezy, bo to do nich glownie kieruje sie tego typu oferte. jesli w dodatku nie wymaga to od ciebie zbyt wielkiego nakladu pienieznego, badz nawet jesli to masz te pieniadze, lub spora ich czesc, to ja bym sie nie zastanawiala, tylko probowala... powodzenia i pozdrawiam.
Mnie sie wydaje ze pomysl jest raczej z seri niewypalow, prawie kazdy dzieciak ma komputer lub konsole w domu, po co placic za gre jak mozna grac w domu??
pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|