|
Salon gier |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich.Mam pmysl na swoj własny biznes.Mianowicie chodzi o mały salon gier.chodzi mi miedzy innymi o gry typu sony plastation i sega oraz maszyny takie jak symulatory samochodowe w przyszłosci moze owocowki.Miejscem w ktorym znajdował by sie moj punkt jest dworzec PKP w Sredniej wielkosci miescie w polsce(250000 tys mieszkancow)Mam pytanie.Czy tego typu inwestycja sie opłaci????nie ukrywa ze licze rowniez na wagarujacych uczniow,ktorych jest naprawde sporo.
Tez interesuje sie tego typu tematem . Tylko jest jedno podstawowe pytanie czy wykozystywanie konsoli playstation jest legalne czy tzeba oplacac jakas oplate licencyjna jezeli nie za konsole to moze za gry ? czy dowiedziales sie juz czegos w tym temacie ? niewiem czy jeszcze siedzisz na tym wtku i drazysz te sprawe jak by co pisz na meila gandar@poczta.onet.pl
pisze z laptopa i mam ciemno na lawiatuze wiec cos gubilem itery. Ja osobiscie probowalem dowiedziec sie czegos na ten temat i wyslalem e-mail do paru serwisow playstation z zapytaniem jak sie ma sprawa licencji ale nikt nie odpowiedzial
witam.jesli chodzi o koncesje na pleyki mysle ze lepiej bedzie poprostu zeby "sony"o niczym nie wiedzialo....jest wiele tego typu salonow i mysle ze zaden nie ma koncesji.pozdrawiam/paco
i jak założyłes ten biznes?
Mogę pomóc jeżeli chodzi o automaty AoNW tzw.hazardowe,krecioły oczywiscie legalne.
Taki biznes zakłada się dość szybko. Wystarczy nawiązać kontakt z odpowiednią firmą co jest dystrybutorem urządzeń a jednocześnie operatorem. Oni mają wszelkie niezbędne zezwolenia i wszystko sami załatwiają, wystarczy mieść tylko lokal spełniający kryteria ( nie za blisko szkoły ).
Wadą większości operatorów jest to, że mogą wstawić do salonu jedynie 3 automaty, warto więc podpisać umowę z firmą która oprócz hazardowych kręciołów ma także inne automaty: jakieś filpery, video czy coś tam jeszcze - wtedy jest atrakcyjniej.
Hej:)Mam pytanie:co trzeba zrobić,aby założyć salon gier?Można wstawić do salonu automaty do gier z kilku firm naraz,i czy takie coś się opłaca?Czy na wstępie przed wstawieniem automatów trzeba coś płacić?Jakie są wymagania odnośnie salonu gier,oprócz bliskiej obecności szkoły?
Jestem przedstawicielem największej w Polsce firmy wstawiającej automaty NW /niskich wygranych/ oraz inne urządzenia rozrywkowe. Załatwiam wszelkie formalności, udzielam informacji.
Ten , kto chce wstawić automaty, urządzenia grające, po podpisaniu z nami umowy nie musi niczego załatwiać.Wszystkim zajmuje się firma. Opłaca się!! Inwestycja własna 0 złotych. Z jednego automatu NW , można zarobić nawet do kilku tysięcy złotych. A takich punktów można mieć kilka. Kontakt : 606 28 47 48 Pozdrowienia
witam chciałbym otworzyc mały salon gier a dokładnie 3konsole playstation3,z2 lub 3 automaty ,symulator samochodowy,w moim miescie nie ma takiego salonu ,jezeli ktos wie jakie trzeba miec zezwolenia ,czy licencje,czy to wogole jest potrzebne jezeli tak to czekam na informacj
Witam chciałbym otworzyc mały salon gier cz sa do tego potrzebne jakie pozwolenie ,licencje
|
|