salon kosmetyki samochodowej
caly czas sie zastanawiam nad otworzeniem myjni samochodowej ktora bedzie swiadczyla uslugi takie jak wszedzie jednakze chcialbym rozszerzyc oferte o kosmetyke auta mam na mysli mycie auta od podstaw czyli : silnik,mycie zew. wraz z nalozeniem odpowiednich woskow poprawiajacy wyglad a takze dajacy ochrone lakieru,mycie a raczej pranie wnetrza wraz z nablyszczaniem el.plastikowych czy srodki do ochrony skorzanej tapicerki itp.
auto po wyjechaniu ma byc jak nowe prosto z salonu!!!
coraz czesciej zauwazam ze jest to nieodzewnym elementem przy sprzedazy aut wiec tu mozna skierowac oferte zarowno do osob prywatnych jak takze do komisow,salonow samochodowych!!!
takze chcialem wprowadzic ofarte ktora pomoze nam w starszych autach wydobyc kolor,pozbyc sie rys z powierzchni karoserii przy urzyciu maszyny polerskiej z odpowiednimi masciami polerskimi.taki zabieg w niektorych przypadkach pomaga na zaoszczedzeniu pieniedzy na lakierniku gdyz efekty moga byc podobne.
pracowalem w londynie w salonie mercedesa i vw wiec wiem jak to wyglada, co do czego i jak wszystko dziala.jednak nie wiem nic zwiazanego z przystosowaniem takiej myjni dlatego chcialbym sie dowiedziec co musze miec,jakie licencje itp. jakie musze spelniac normy co do odprowadzania sciekow,normy bhp...
a takze czy moj pomysl ma miejsce na polskim rynku?