Jako że wiele dziwnych pomysłów się tu pojawia ja wymyśliłem być może najgłupszy z nich.
Nic głupszego nie udało mi się wymyślić. Otóż otwieram w mieście salon masażu wyłącznie dla kobiet. Jest w nim oczywiście osoba która przyjmuje zainteresowane masażem erotycznym. Wprowadza taką interesantkę do pomieszczenia urządzonego elegancko gdzie będzie stał masażer.
Prosty masażer. Może być kilka. Jako pierwsza może być np. taka ławeczka na której się kładzie kobieta lub siada i przyciskami ustawia biegi masażera. Oczywiście masażer masowałby tę część ciała kobiety która potrzebuje tego najbardziej. Jako element który ma bezpośredni kontakt z ciałem kobiety byłaby nakładka (sztuczny członek) w różnych rozmiarach, zależy od tego jaki klientka sobie zażyczy. Także będzie mogła zmieniać tryby (szybciej lub wolniej) masażu erotycznego za pomocą pilota. Czyli zmieniać „biegi”. W pomieszczeniu będzie sama, lub z przyjaciółką jeśli będzie to duet.
Godzina takiego masażu kosztowałaby około 150 zł, może nawet więcej. Zależy też jaki byłby koszt nakładki etc.
W przyszłości można rozszerzyć ofertę np. o „siodło” z którego wystawać będzie nakładka. Lub inne urządzenia masujące.
Jako że wiele kobiet jest teraz niezaspokojonych, w obliczu chorób wenerycznych i innych sprzyjających warunków to mogłoby być udane przedsięwzięcie. Kobiety choćby z ciekawości poszłyby zobaczyć jak to jest jak będzie na maksa wyrżnięta, lub ile będzie mogła wytrzymać. A te np. których mężowie byliby bardzo zajęci lub zapracowani mogłyby korzystać z tych usług żeby być zaspokojone i nie dopuszczać się zdrady. Być może będą też stałe klientki które będą regularnie korzystać z tej formy masażu.