|
Salon masażu i rechabilitacji. - strona 2 |
Salon masażu i rechabilitacji.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Od pewnego czasu chodzi mi po głowie założenie salonu masażu klasycznego. Mieszkam w mieście który liczy ok.500 tys mieszkańców do tego w okresie letnim jest mnóstwo turystów. Chciałbym się dowiedzieć od osób które takowy biznes już prowadzą od czego zacząć , czy to ma sens i czy ta forma działalności "utrzyma" na początku jedną osobę. Z jakimi kosztami trzeba się liczyć, no i jak się rozliczać w tym przypadku z fiskusem czy na ryczałcie czy na księdze (przyznam ze jestem zielony w tej dziedzinie). Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.
chcialbym sie dowiedziec czy otwarcie salonu masazu jest intratnym biznesem .lokal juz mam (60 m2) to jest duze miasto .chodzi mi o to ze musialbym zatrudnic masazyste i czy to wtedy jest oplacalne .myslalem o masazu klasycznym jak i rehabilitacyjnym oraz innymi . czy ktos moze mi pomoc wyjasnic tych pare kwestii ktos kto sie na tym zna lub prowadzi podobny interes.wydaje mi sie ze jest teraz moda na dobre samopoczucie.dziekuje
Nie nam się w sumie na tym temacie - ale u mnie w mieście 45tys ludzi jest salon masażu zwykłego i leczniczego - własciciel ma tak odwaloną chawire że hej :P - ale wiem ze sam masuje. czy tylko on tego nie ejstem w stanie powiedziec :) ogólnie malo pomogłem ale plecy mnie dziś bolą i masaz by sie przydał :)
dzieki za male wsparcie ale liczylem na cos bardziej konkretnego ale widze ze masaz jest malo popularny szkoda
moze jednak ktos cos ...........
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Salon masażu i rechabilitacji. - strona 2": - salon masazu - Salon Masażu. - Salon masażu tajskiego - salon masażu leczniczego - Salon masażu-podpisanie umowy z NFZ
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|