Chciałbym otworzyć salon play w mieście 16tys mam razem z dofinansowaniem z
pup 25tys czy ktoś się orientuje czy to jest opłacalne jaki jest zysk z
salonu gsm warto w to wchodzić?
|
Salon PLAY |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałbym otworzyć salon play w mieście 16tys mam razem z dofinansowaniem z
pup 25tys czy ktoś się orientuje czy to jest opłacalne jaki jest zysk z salonu gsm warto w to wchodzić?
Ciężko. Kontaktowałem się z tą siecią i pozostawili mi jedynie informację, iż skontaktują się z wybranymi osobami. Do tej pory zero odzewu.
napisz mi w jakim mieście chcesz otworzyć to ci moge pomóc z kontaktem do przedstawiciela
Napiszcie więcej o warunkach takiego przedsięwzięcia.
moj szwagier w to się bawi w mieście ktore ma 15 tys mieszkańcow - ma kilka stanowisk od playst do xboxA ale cienko pierdzi w tym temacie grosze z tego są, ale jak ktos jest fanatykiem gier to lepszego biznesu nie ma - chociaz nie nazwałbym tego biznesem a raczej przygoda z biznesem
to nie o to chodzi PLAY to 4 sieć operatora komórkowego :)
HE HE HE Z TYM TO RACZEJ BĘDZIE JESZCZE TRUDNIEJ... POTENCJALNY KLIENT TO MAŁOLAT KTÓRY KUPI STARTER I JAK ZABRAKNIE KASY NA DOŁADWOANIE POSZUKA SOBIE NOWEGO NR .. BLĘDNE KOŁO...
To chyba trochę nie tak jak myślisz... Play ma całkiem dobrą ofertę i kwestia czasu jak to się trochę rozkręci, a wiadomo, że to nowy biznes więc na jakiś efekt trzeba poczekać.
play to cos takiego jak heyah... bazuje na "wynajętych nadajnikach" i tylko tyle... Heyah i po heyah cisza panuje w tym temacie, Play skończy podobnie
Ok to Twoje zdanie i je musze szanować, ja jednak uwazam nieco inaczej.
Poza tym jednak kilka milionów osób ma Heyah... i jakoś się to utrzymuje. Ale reasumując nikt Ci tego kupowac nie każe, bo post był o zupełnie czymś innym.
jaką ciszę masz na myśli? Im więcej operatorów tym lepiej dla klientów, bo ceny ciągle spadają;] Co do Heyah to ta sieć, ma już swoją grupę osób, na której bazuje, skoro utrzymuje się już na rynku 4-5 lat (nie wiem dokładnie), to nie jest z tą siecią źle...bo mam wrażenie, że piszesz, żeby pisać...
co sądzicie o play chcielibyście zmienić operatora właśnie na play co uważacie o ich ofercie
faktycznie play mimo dobrej oferty reklame ma raczej marną przypomnijcie sobie heyah na 2-3 miesiące była reklama z łapą wiara zastanawiała się o co chodzi
a potem nagle heyah i to wtedy poszło ja ostatnio zmieniałem numer i mogłem wybrac kazdego operatora na karte a jednak znów wybrałem heyah
|
|